conveyor belt overlord
80+ Silver
BuldunmuHepinize teşekkürler beyler. Moralimin içinden geçtiniz. Artık aramıyorum kızı da. Saolun yine de kız yok siz varsınız
BuldunmuHepinize teşekkürler beyler. Moralimin içinden geçtiniz. Artık aramıyorum kızı da. Saolun yine de kız yok siz varsınız
resepsiyon arkadaşının ismini bile bilmiyor msuun dicek?Resepsiyona sor arkadaşımdı falan de
bu nasıl bişey lanfjklngkdjfnadşklnaokfnaodfboıdabkıjpdfngpıodefgpoıdafgo efsane konu Alıntıyı görüntüle
fark yok
Cüzdanını düşürmüşsün derresepsiyon arkadaşının ismini bile bilmiyor msuun dicek?
Hocam giden gitmiştir boşver daha iyilerini bulursunBeyler kızı rüyamda gördüm. Yine asansörde girdi yine hiç bişey demeden gitti
Peki başkanım sen öyle diyorsan öyledir
Yok ikimizRüyandan hariç, asansöre 2 kişi mi biniyordunuz yoksa başka NPC'ler de var mıydı?
Üzdün beeZamanında bizim sınıfa bi kız gelmişti virüs başlamadan ondan hoşlanıyordum falan filan açılamıyordumda utangaçlıktan işte sonra virüs çıktı okul kapandı kızda gitti
![]()
Yok be artık daha iyiyim instada filan takipleşiyorduk normal olarak sonra gidince çıkmış bende çıktım oldu bittiÜzdün bee