Knk bi de kızı yatağa atmak gibi bi amacım yoktuMerak etme hissediyorum bir gün kız koşarak gelip senin boynuna sarılacak dermişimmm o iş geçti zaten senin gibi mousepadi kıza tercih edecek birinden hiç bir şey beklemiyorum artık mouse padi yata atarsın
Mousepad in kalanıyla kitap alicam knk vp kalsınkardes.bosver.o.100tl.ye.1250vp.al.bide.razer.mosepad.al.trendyol
aga.. niye ciddiye aldın yazdığımı ALKFSKCKALC şakasına yazdım onu ama onu boşver mousepad + kitap daha önemliyse kızdan hiç bi şey hissetmemişsindir ona karşı o yüzden bulmana gerek yokKnk bi de kızı yatağa atmak gibi bi amacım yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mousepad in kalanıyla kitap alicam knk vp kalsın
Ben genelde hayat hikayesi anlatılan kitapları seviyorum o yüzden attım ama mousepad kaliteli xrades markası bende kullanıyorumEyw knk da kitap olarak ince memed 3 4 alacağım 1 2 bitti de baya güzel sana da tavsiye ederim
Tm knk aklımda mousepad. Bi de bu jack ma fln var sen de onlara bak(bakmışsındır büyük ihtimalle)Ben genelde hayat hikayesi anlatılan kitapları seviyorum o yüzden attım ama mousepad kaliteli xrades markası bende kullanıyorum
Ya gece gece patladımÖyle deme knk ben baya düzgün bi insanım sadece mousepad im kötü
Buraya nasıl bağladınız sıwısjskkejd.Eyw knk da kitap olarak ince memed 3 4 alacağım 1 2 bitti de baya güzel sana da tavsiye ederim