O zaman senin hatan var. Hadi kalabalık olur soramazsın, 2 kişiyken de sorman lazımdı.Yok ikimiz
Gidib Sorabilirdin En Basit Yolu. Örnek Ben Hiç Affetmem Direk Alırım.Beyler otelde bi kızla uzaktan kesişiyorduk bi kaç gündür. Bugün gitmişler. Instasını nasıl bulabilirim?
O tatil eğlencesi olarak flörtöz bakışlar atmıştır boşverKnk öyle bi konu değil sksjwkwhkwhw. O kadar asansör varken yanıma fln bindi bi kaç kere. Yemekhanede yanıma fln oturdu.
Instagram dan otelin etiketlerine bakabilirsin Swarm cart curt bu programlar dan otelin etiketlerini aratabilirsin. Eğer bir şey paylaşmamışsa bulamazsın. Aklıma başka da bir şey gelmiyorBeyler otelde bi kızla uzaktan kesişiyorduk bi kaç gündür. Bugün gitmişler. Instasını nasıl bulabilirim?
GKDGHAKSFGHAIKFGHASIKBUIJKGB kaydettimfjklngkdjfnadşklnaokfnaodfboıdabkıjpdfngpıodefgpoıdafgo efsane konu Alıntıyı görüntüle
fark yok
2003lüyse instasını paslar mısın abi@Emydn10 'a söyle 5 dakikada bulur ama kızı kendi kapar benden demesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga benimde benzer olay başımdan geçti ama tam tersi otelde çalışırken kız beni kesiyordu 3 gün boyunca her gün kesti ben hiç pas vermedim dedim bunun yaşı küçüktür kesin neyse çıkarken bizim şefe beni sormuş bizim şef demiş ki onun başı bağlı dedim şef kaç yaşındaymış bu bana dedi ki 2003'lü. Tabi ben şok içeri girerdik valla pedofiliden![]()
Nerden bileyim la bu muhabbet olduğunda o kız daha 15 yaşındaydı... Ama görsen 20 dersin2003lüyse instasını paslar mısın abi![]()