Neler Yeni

..

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Beyler otelde bi kızla uzaktan kesişiyorduk bi kaç gündür. Bugün gitmişler. Instasını nasıl bulabilirim?
Gidib Sorabilirdin En Basit Yolu. Örnek Ben Hiç Affetmem Direk Alırım.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Tolu buldun mu lan kızı

Aragon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
Los Angeles / The United States of America
İsim
Hasan
Beyler otelde bi kızla uzaktan kesişiyorduk bi kaç gündür. Bugün gitmişler. Instasını nasıl bulabilirim?
Instagram dan otelin etiketlerine bakabilirsin Swarm cart curt bu programlar dan otelin etiketlerini aratabilirsin. Eğer bir şey paylaşmamışsa bulamazsın. Aklıma başka da bir şey gelmiyor :)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
@Emydn10 'a söyle 5 dakikada bulur ama kızı kendi kapar benden demesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga benimde benzer olay başımdan geçti ama tam tersi otelde çalışırken kız beni kesiyordu 3 gün boyunca her gün kesti ben hiç pas vermedim dedim bunun yaşı küçüktür kesin neyse çıkarken bizim şefe beni sormuş bizim şef demiş ki onun başı bağlı dedim şef kaç yaşındaymış bu bana dedi ki 2003'lü. Tabi ben şok içeri girerdik valla pedofiliden 😂

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
@Emydn10 'a söyle 5 dakikada bulur ama kızı kendi kapar benden demesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga benimde benzer olay başımdan geçti ama tam tersi otelde çalışırken kız beni kesiyordu 3 gün boyunca her gün kesti ben hiç pas vermedim dedim bunun yaşı küçüktür kesin neyse çıkarken bizim şefe beni sormuş bizim şef demiş ki onun başı bağlı dedim şef kaç yaşındaymış bu bana dedi ki 2003'lü. Tabi ben şok içeri girerdik valla pedofiliden 😂
2003lüyse instasını paslar mısın abi🥺

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,826
Üyeler
168,515