xxmesronxx
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 56
- İsim
- Mert Öztürk
- Bütçe
- 5
Merhabalar öncelikle. Aktif olarak samsung A52 kullanıyorum, ilk çıktığında almıştım ve halen memnunum. Ayrıca buds2 pro ve watch 6 classic de kullanıyorum. Açıkçası ekosistem falan pek işime yaramıyor yani müziği telefondan değil de saatten değiştirebiliyo olmak ilgimi çekmiyo. Yaklaşık 40bin bütçem var ve arkadaşlarım iphone 13 almamı söylüyor, iphone tasarımını beğendiğim için ben de iphone almak istiyorum. Bir yandan da samsung s24+ gibi bir canavar var o fiyatlara. Ayrıca yurt dışı fiyatlarına baktığımız zaman s24+ ve iphone13 arasında neredeyse 2 kat fiyat farkı var fakat türkiyede 4-5 bin lira fark var sadece. S24+ ın performansına ihtiyacım yok telefondan oyun bile oynamıyorum bir yandan, diğer yandan da iphone 13e s24+ la aynı parayı veriyo olmayı kabullenemiyorum. Telefonda performansa ihtiyacım olan tek yer ön kamera ve s24+ da olsa Android ön kamerasının çektiği fotoğrafları beğenmiyorum. Diğer yandan da hem 60hz-120hz farkı hem de yüksek bir ekran kalitesi farkı var s24+ lehine. Kararsız kaldım arkadaslar tavsiyeleriniz gerekli simdiden tesekkürler.