40K alınabilecek en iyi başlangıç motoru

Yukiye de bakabilirsin Arora ars200 veya tnt242 bu modeller de iyi lakin pahalı ars200 6 vites

Drift L kötü bir motor gerek malzeme kalitesi gerek parça bulunabilirliği olarak. RKS RK125 çok daha iyi bir tercih. scooter almak istemiyorsan direk vitesli başla 125 cc korkulacak bir motor değil
hocam ya Drift L ya da newlight al diyolar . scooter almak istemiyorum . Drift L de daha derli toplu rks den iyi diyorlar

Hocam konudan bağımsız biraz kusura bakmayın ama sizce 80k bandında 0 honda grom (msx125) alınır mı? İlk motorum olacak.

Hocam biraz daha araştırıp geri dönerim size ozaman
Araştır ama daha iyisi yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ya Drift L ya da newlight al diyolar . scooter almak istemiyorum . Drift L de daha derli toplu rks den iyi diyorlar
Hocam onu diyen herkes mondial fanboyudur. RKS varken Mondial almak kerizliktir NOKTA

Hocam konudan bağımsız biraz kusura bakmayın ama sizce 80k bandında 0 honda grom (msx125) alınır mı? İlk motorum olacak.
125lik mi olacak illa?

Araştır ama daha iyisi yok.

Hocam onu diyen herkes mondial fanboyudur. RKS varken Mondial almak kerizliktir NOKTA

125lik mi olacak illa?
hocam alakası yok bunu diyen arkadaşım ktm duke kullanıyor

hocam alakası yok bunu diyen arkadaşım ktm duke kullanıyor
Bunu da ben diyorum, Drift dahil Mondial UKT,Kuba Superlight,Bumoto/Jinling cross,Daelim Roadwin 250,Megelli 250,Hyosung 250R,CBR 250R,RKS Titanic 150s,Titanic 150R, RK125, Benelli TNT 125, Benelli BN201, Bajaj Pulsar NS200, daha var adını dahi hatırlamıyorum. Hava atmak için söylemüyorum ama bu markalardan önerebileceğim fp motorlardan 1.si kesinlikle rks zaten.

Drift L ve rk125 karşılaştırmak bile hatadır. Senin beklentilerini karşılayacak uzun ömürlü kroniği olmayan az yakan stabil tek motor rks rk125 şuan

Bunu da ben diyorum, Drift dahil Mondial UKT,Kuba Superlight,Bumoto/Jinling cross,Daelim Roadwin 250,Megelli 250,Hyosung 250R,CBR 250R,RKS Titanic 150s,Titanic 150R, RK125, Benelli TNT 125, Benelli BN201, Bajaj Pulsar NS200, daha var adını dahi hatırlamıyorum. Hava atmak için söylemüyorum ama bu markalardan önerebileceğim fp motorlardan 1.si kesinlikle rks zaten.

Drift L ve rk125 karşılaştırmak bile hatadır. Senin beklentilerini karşılayacak uzun ömürlü kroniği olmayan az yakan stabil tek motor rks rk125 şuan
bütçemi biraz daha arttırıp (45-50k) alabileceğim başka bir motor var mıdır ?

Hocam çevreme sordum drift L daha iyidir diyorlar ne alacağıma karar veremedim hala scooter rks newlight 125 pro al yada drift L al diyorlar scootera ısınamadım drift L güzel duruyor ama ne yapmalıyım ?
Benim çevremde de Drift L ye kötü diyorlar. Bir arkadaşımda vardı, kışın almıştı 3-4 ay bindi. Yaz sezonu gelince satıp elden çıkardı yerine Pulsar RS200 aldı. Drift L ben önermiyorum şahsen. Kendim sürmedim ama arkasına bindim. Motor resmen hantal geldi bana. Ses var iş yok.

TNT102 :D

bütçemi biraz daha arttırıp (45-50k) alabileceğim başka bir motor var mıdır ?
Hocam ne oldu da RKSden soğudunuz? birileri aklınıza mı girdi? Vardır öyleleri çünkü hep.

hocam newlight nasıl onu çok övdü bide bana
Newlight scooter hocam gelmez sana. XMAX'ın rks şubesi işte.

Güzel motordur o da fakat dediğim gibi scooter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,670
Üyeler
185,302
Son üye
samiyildiz
Geri