nousfurkan
80+ Bronze
S23 ultra kullanıyorum çok memnunum sorun varsa sorabilirsin youtubeden 14 pro max ile olan karsilastirmalarini incelemeni tavsiye ederim
Antutu puanlarına göre evet "güçsüz". Aka şöyle bir durum var cihazlar sadece performans için değil. Android giydirmesi OneUi ile tonla yazılım farklılığı güç tüketimi için optimize ediliyor. Gelişmiş işleme açmadığınız sürece tam performans vermiyor zaten işlemci.Sarı siteden TR garantili İPhone 13 Pro alabilirsin.
Onun dışı YD Oneplus 11 alıp kayıt ettirebilirsin. Android olarak alabileceğin en iyi telefonlardan biri olur. S23 te kullanılan "8 Gen 2 for Galaxy" işlemcisi normal 8 Gen 2 den baya güçsüz.
40K bütçem var harcamaya hazırım diyen adama Redmi al mı diyorsun?
Öncelikle yanlış yazdım. Ve hayır S23 deki "8 Gen 2 For Galaxy" normal 8 Gen 2 den daha güçsüz."Orta sınıf al şayomi al o kadar para gereksiz" diyenleri bi kenara bırak. Cidden ellerine amiral gemisi almamış insanlar gerek yok diyor. Fotoğraf/video çekmeyi seviyorsan dizi film izliyorsan yani genel olarak aktif kullanıyorsan orta segment giriş seviyesi cihaz bakma bile. S23+ çok baba bir telefon. Gerek ekran gerek optimizasyon/pil gerek kamera mükemmel cihaz. Samsung'un verdiği güncelleme desteği ile çok rahat 6 7 sene gidecek telefon. S20 FE sahibiydim S21 Ultra'ya geçtim. Daha sonra S22 cazip geldi S22 aldım ve inan S21 Ultra ile S22 arasında bile dağlar kadar fark var. Eskisi gibi bu cihazların fiyatları aman aman düşmüyor yeni telefonlar ileride satarken de çok zarar etmezsin. iPhone önermeyeceğim 14 Pro falan olsa neyse de 13 rakibi bile değil S23 serisinin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
S22 de 8 Gen 1 var. S23 de 8 Gen 2 o.c versiyonu mevcut ve şuan piyasada ki en güçlü işlemci kendisi.
GT 2 Pro 13k ile çıktığında alacaktım sonra vazgeçtim. Cihaz aşırı ısınıyor. Düz GT 2 bile çok ısınıyor. Benzer S22 vakası.F/P olarak şuan için POCO F serisi çok mantıklı duruyor . Fakat samsungun son çıkan telefonuna kimi rakip göstersek düşük kalır. tam olarak ne istediğinize ve beklentilerinize bağlı.
Pahalıdan düşüğe olacak şekilde şunlara bakılabilir
s23+ 36k
s23 - F5 pro 26k
realme gt2 pro 22k
f5 pro 18k
S23 ultra şuan yaklaşık 45-50k. Ama server kayıt dedikleri (yasal olmayan yoldan sanırım) sistemle kayıt edilen telefonlar 30k civarına satılıyor. Server kayıtlı almanın ne gibi zararları olur acabaS23 ultra kullanıyorum çok memnunum sorun varsa sorabilirsin youtubeden 14 pro max ile olan karsilastirmalarini incelemeni tavsiye ederim
Server kayıtsız aldım kendim yaptırdım arkadaşa telefona güncelleme alabiliyorsun böyle diye biliyorum imei atınca güncelleme alamıyorsun alırsan gidiyo imei ki zaten imei atan görmedimS23 ultra şuan yaklaşık 45-50k. Ama server kayıt dedikleri (yasal olmayan yoldan sanırım) sistemle kayıt edilen telefonlar 30k civarına satılıyor. Server kayıtlı almanın ne gibi zararları olur acaba
bi fiyatlara bakayım bişeyler atayım dedimde fiyatlar acayip uçmuş, ben 2023 ocakta kendime doğum günü hediyesi 13 mini 512g almıştım 24 e şuan 53 olmuş şok içindeyimArkadaşlar yaklaşık 30-40k bütçem var. Telefon önerilerinize açığım. Sıfır almak istiyorum bu bütçelere. İPhone düşündüm ancak 13 falan alabiliyorum bu fiyat bandına ki s23+ ondan daha mantıklı geldi. Siz ne önerirsiniz?
Bu vergi indirimi muhabbetini bekleyecektim ama pek hayır çıkmayacak gibi. Çıksa da anneme falan alırım Bi tane de
Redmi K60 alabilirsin 13 bin lira fiyat bandında Oled QHD ekran 5500 mAh batarya Snapdragon 8+ Gen 8K videoArkadaşlar yaklaşık 30-40k bütçem var. Telefon önerilerinize açığım. Sıfır almak istiyorum bu bütçelere. İPhone düşündüm ancak 13 falan alabiliyorum bu fiyat bandına ki s23+ ondan daha mantıklı geldi. Siz ne önerirsiniz?
Bu vergi indirimi muhabbetini bekleyecektim ama pek hayır çıkmayacak gibi. Çıksa da anneme falan alırım Bi tane de
Redmi K60 al 13 bin lira fiyat bandında Oled QHD ekran 5500 mAh batarya Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 (SM8475) 8K video
Sence komikmi ? gayet iyi cihaz fiyatına göre globaldede F5 pro olarak çıktı F5 pro 30 bine alınmaz bence tartışılır ama K60 13 bine gayet iyi bir performans veriyor.
Akıl var mantık var S23 diyen kamera önemli diyen kişiye Redmi öneriyorsunSence komikmi ? gayet iyi cihaz fiyatına göre globaldede F5 pro olarak çıktı F5 pro 30 bine alınmaz bence tartışılır ama K60 13 bine gayet iyi bir performans veriyor.
Yerin neresi hocam ne kadara yapar server kayıt yaptırsam bende? Üstelik 5G kullanabilir miyim eski telefon imeisi atsam?Server kayıtsız aldım kendim yaptırdım arkadaşa telefona güncelleme alabiliyorsun böyle diye biliyorum imei atınca güncelleme alamıyorsun alırsan gidiyo imei ki zaten imei atan görmedim
One plusta yeşil çizgi problemi vardı. Redditte kronik olarak yazılıyordu, düzelti mi araştırmak lazımSarı siteden TR garantili İPhone 13 Pro alabilirsin.
Onun dışı YD Oneplus 11 alıp kayıt ettirebilirsin. Android olarak alabileceğin en iyi telefonlardan biri olur. S23 te kullanılan "8 Gen 2 for Galaxy" işlemcisi normal 8 Gen 2 den baya güçsüz.
40K bütçem var harcamaya hazırım diyen adama Redmi al mı diyorsun?
Baz modeli 45-50k arası olacaktır.Taksitsiz zor, fiyatını da bilmiyorum. Eylülde fiyatı duyurulur muhtemelen en azından ona göre ön sipariş oluştururum