40k Bütçe Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar herkese merhaba. 40k civarı bütçem var. Oyun odaklı bir laptop arıyorum. Bilgi düzeyim vasat o yüzden konu açma ihtiyacı hissettim. Tavsiye edebileceğiniz laptop olursa çok sevinirim.

Arkadaşlar herkese merhaba. 40k civarı bütçem var. Oyun odaklı bir laptop arıyorum. Bilgi düzeyim vasat o yüzden konu açma ihtiyacı hissettim. Tavsiye edebileceğiniz laptop olursa çok sevinirim.
Odan varsa 30 a masaüstü al. 10 a normal bir laptop al geç. İlla laptop alcam dersem şuan eli ayağı düzgün laptop yok :D

Masaüstünden daha iyi performans alacağımı ben de biliyorum. Fakat biraz seyyar olduğum için laptop almak zorundayım.
Odan varsa 30 a masaüstü al. 10 a normal bir laptop al geç. İlla laptop alcam dersem şuan eli ayağı düzgün laptop yok :D

usatad ben monster abra a5 v17.3.4 kulanıyorum 3 yıl olucak evet eğer laptop klavyesi kulanacaksan ısıma durumundan dolayı baska seceneklre bekabılırısin ancak benım gıbı ayrı klavye fare kulanacaksan mantıklı olabılır ben zamanında ındırmde dıye almıstım bır sorunla karsılasmadım suan fıyat duurumu bu cıvarlarda dıye biliyorum listene ekleye bilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,774
Üyeler
183,164
Son üye
ebrarjann
Geri