Hocam bunu görmüştüm ben de çok beğendim fakat bir GTX 1050TI kullanıcısı olarak üst seviye kartlarda hangi markaların nasıl performans vereceğinden sadece forumlardan veya YT videolarından bilgim oluyor. PALIT markasının 5060TI 16GB ekran kartı iyi midir?PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
Hocam bunu görmüştüm ben de çok beğendim fakat bir GTX 1050TI kullanıcısı olarak üst seviye kartlarda hangi markaların nasıl performans vereceğinden sadece forumlardan veya YT videolarından bilgim oluyor. PALIT markasının 5060TI 16GB ekran kartı iyi midir?
hocam bu sistemi rami 6000 MHz yapıp almayı düşünüyorum ne dersiniz daha iyi bi seçenek var mıPerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
Nvidia düşünüyorsanız mantıklı. 7800xt sistemde var aynı fiyatlarda o saf güçte daha iyi performanslı.hocam bu sistemi rami 6000 MHz yapıp almayı düşünüyorum ne dersiniz daha iyi bi seçenek var mı
bu sistem mi hocam söylediğiniz sistemNvidia düşünüyorsanız mantıklı. 7800xt sistemde var aynı fiyatlarda o saf güçte daha iyi performanslı.
Evet.https://www.gaming.gen.tr/urun/6403...c-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
bu sistem mi hocam söylediğiniz sistem
hocam sizce hangisini almalıyım 40k civarı bütçem var ben pek anlamıyorum da iki sistemi kıyaslar mısınız benim için ya da bu bütçede daha iyi bir sistem öneriniz varsa paylaşabilir misinEvet.
5060ti daha uzun süre götürür muhtemelen dlss 4 ve mfg avantajından dolayı.hocam sizce hangisini almalıyım 40k civarı bütçem var ben pek anlamıyorum da iki sistemi kıyaslar mısınız benim için ya da bu bütçede daha iyi bir sistem öneriniz varsa paylaşabilir misin
Pahalı o kadar bütçeniz varsa 5070 sistem alabilirsiniz.Hocam bu sistem nasıl?![]()
ELITE-DUAL5060Ti / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 5060 Ti OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ELITE-DUAL5060Ti sistem tavsiyesi ASUS temasıyla hazırlanmış, AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RTX 5060 Ti ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr