40k bütçeye bu iyi mi?

bütçe ne kadar esner. Victus iyidir

HP casper excalibur kesinlikle onermem

asagida karsilastigim bence guzerl birkac pc mevcut

bunlar olmazsa sana asus lenovo msi gibi guzel merkalara daha yakin durmani tavsiye ederim. Ayrica en sonda gozune kestigini bizimle paylas ve internette kronik bir sorunu olup olmadigini vs arastir.

HP casper excalibur kesinlikle onermem

asagida karsilastigim bence guzerl birkac pc mevcut

bunlar olmazsa sana asus lenovo msi gibi guzel merkalara daha yakin durmani tavsiye ederim. Ayrica en sonda gozune kestigini bizimle paylas ve internette kronik bir sorunu olup olmadigini vs arastir.
https://www.itopya.com/lenovo-loq-1...8gb-1tb-ssd-156-fhd-144hz-dos-notebook_u28209 bunu buldum baya mantıklı geldi bana ama ekran kartı kaç watt bulamadım

115w 4060 için yeterli diye biliyorum bide ayrıca 140w var sanırsam laptop iyi mi?
Bence gayet guzerl bir laptop. Fakat internetin genelinde bir arastirma yapmani oneririm kronik sorunlara karsi. Ayrica bir tane bulma bir kac tane 'tamam bunu alirim' dedigini bul.

Bence gayet guzerl bir laptop. Fakat internetin genelinde bir arastirma yapmani oneririm kronik sorunlara karsi. Ayrica bir tane bulma bir kac tane 'tamam bunu alirim' dedigini bul.
buldum eledim mesela casper yani excaliburu direk eledim genelde o vardı ram ve ssd olarak en iyi seçenek bu diğerlerinin fiyatı ya 1k az yada 2k az bazıları ssd ve ramde daha düşük olup dahada pahalı olanda var en iyisi bu ama indirimi konusunda yalan gibi gelio şuanki fiyatı iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,356
Üyeler
183,104
Son üye
Qwerty10
Geri