Hangi oyunları oynuyorsun ayrıca sadece bu miktarı Kasa için mi ayırdın40k bütçeye ay sonu için sistem arıyorum ilk sistemim olacak oyun amaçlı kullanacağım önerilerinizi bekliyorum
yav hangi oyunları oynuyorsun diye soru mu olur adam 40k ya sims oynamak için mi sistem dizecek stardew valley oynamak için mi o kadar uğraşa girecek GTA5 oynayacak RDR2 oynayacak The forest oynayacak Battlefield oynayacak bu ne biçim soru aw.Hangi oyunları oynuyorsun ayrıca sadece bu miktarı Kasa için mi ayırdın
hocam sizin var mı bu bütçede bir sistem önerinizyav hangi oyunları oynuyorsun diye soru mu olur adam 40k ya sims oynamak için mi sistem dizecek stardew valley oynamak için mi o kadar uğraşa girecek GTA5 oynayacak RDR2 oynayacak The forest oynayacak Battlefield oynayacak bu ne biçim soru aw.![]()
9060xt 16gb ve 7500f ile bir sistem dizilebilir. https://www.tebilon.com/amd-7500f-s...t-pulse-gddr6-16gb-a620m-500gb-kingston-16gb/ bunu upgrade edebilirsiniz40k bütçeye ay sonu için sistem arıyorum ilk sistemim olacak oyun amaçlı kullanacağım önerilerinizi bekliyorum
hocam bu sistemi ayrı ayrı alıp herhang ibir bilgisayarcıda toplatma imkanım var mı veya sistem toplama rehberleri izleyerek toplayabilir miyim ayrıca fare ve monitör için 12k ayırmıştım güzel fp bir öneriniz varsa onuda görmek isterim.![]()
PowerColor Radeon RX 9060 XT Reaper 16GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
PowerColor Radeon RX 9060 XT Reaper 16GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.n11.com
2 adet al.![]()
Biostar B650MP-E PRO 6000mhz(OC) M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart
Biostar B650MP-E PRO 6000mhz(OC) M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa
Kullanıcılar ayrıca, PSU örtüsünün altına iki ek depolama sürücüsü eklemek için bir HDD kafesi kurabilir.www.gaming.gen.tr
İsterseniz monitör de önerebiliriz.![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Nasıl bir monitör istersiniz? Nasıl bir kullanım senaryonuz var?hocam bu sistemi ayrı ayrı alıp herhang ibir bilgisayarcıda toplatma imkanım var mı veya sistem toplama rehberleri izleyerek toplayabilir miyim ayrıca fare ve monitör için 12k ayırmıştım güzel fp bir öneriniz varsa onuda görmek isterim.
fps oyunları ağırlıklı oynuyorum masadada geniş bir yerim var 24 inç civarı güzel bir tercih olurdu heralde yine sizde fikrinizi belirtebilirsinizNasıl bir monitör istersiniz? Nasıl bir kullanım senaryonuz var?
Samsung eğitim indirimi ile 6 bin TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz al.fps oyunları ağırlıklı oynuyorum masadada geniş bir yerim var 24 inç civarı güzel bir tercih olurdu heralde yine sizde fikrinizi belirtebilirsiniz