40K YA 2 SİSTEM HANGİSİ

Tam olarak neden ? Güncel rtx almak daha mantıklı olmazmı? Amd driver sorunları var diye duydum
amd nin driver sorunları eskide kaldı sayılır. artık güncel kartların çoğunda pek bir sorun olmuyor. saf güç olarak 7800xt daha iyi. arkadaş o yüzden onu söylemiş. ben sadece oyun oynarım dersen 7800xt alabilirsin ama ben oyunun yanında yayın açarım, render alırım, yapay zeka işleriyle vs de uğraşırım dersen o zaman nvidianın teknolojileri çok daha faydalı oluyor. kısaca sen ne yapmak için bilgisayar alacaksan ona göre amd veya nvidia seçimi yapman lazım.

Ssdyi 1 tb yaptıgım zaman 40 k oluyo değermi

Hangisi mantıklı
5060 AI çöpü falan eğerki render ve 3D yapıcaksan nvidia alınır ama oyun yazılım vb. nde fiyat performans açısından amd bi tık daha mantıklı

Kesinlikle 7800xt %20 civari saf güç farkı var
Bide çok az fark olsada bazı oyunlarda 7600 biraz daha iyi performans veriyor(çogunda aynı)

Ssdyi 1 tb yaptıgım zaman 40 k oluyo değermi

Hangisi mantıklı
5060 almak daha mantıklı artık. Amd 7000 serisini şuan cop etmiş durumda afmf ile fsr 4 7000 serisinde olmayacak 9000 serisinde olacak o yüzden ben 5060 tercih ederdim AMD alacaksan en az 9000 serisi

Tam olarak neden ? Güncel rtx almak daha mantıklı olmazmı? Amd driver sorunları var diye duydum
5060 ti varken 7800 xt de neymiş dostum sen kararını vermissin zaten 5060 ti alırdım senın yerınde olsam 5060 ti al kesinlikle

Geri