Neler Yeni

40k ya kadar laptop önerisi

ironglam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Çağrı
arkadaşlar herkes birbirinin önerdiği laptopu kötülemiş, işin içinden çıkmak çok zor 😅 ne alacağız biz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emirhan Official
arkadaşlar herkes birbirinin önerdiği laptopu kötülemiş, işin içinden çıkmak çok zor 😅 ne alacağız biz?
Türkiye'de sıradan bir gün. Her şeye bir laf söylerler. Milletin lafına bakarsan hiçbir şey alamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama Farex cidden haklı ama loq un 230w modelini bulursan al ya da 230 w adaptör al o da 1-2k civarı onu hesaba katarsın

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
EnsarTelli
Kardeşim bu fiyat bandında alınabilecek laptoplar var fakat omlarında eksi yönleri var yani sen ne alırsan al bir sorunla sıkıntıyla karşılaşma ihtimalin var. öncelikle Victus alınmaz, bu forumda çokuk çocuk çok fazla öneriyor sakın diyeyim sana ben 15 farklı cihaz kullandım gaming laptop olarak ve içerisinde victus seriside var kesinlikle hayır diyorum sonrasında burada konu açar ağlanırsın. Msı katana varsa o fiyata alınabilir , acer nitro 16 varsa alınır fakat acer fabrikasyon termal macun özürlüsü aynı zamanda servis özürlüsü yani termal macun az sürülmüş şekilde sana gelebilir ve servis bu konuda destek vermiyor senin cihazı söküp termal macun sürmen gerekebilir bu da garantiyi bozar lenovo loq alınmaz çünkü düşük adaptör kullandıkları için cihaza akım yetmiyor adaptör alarak sorunu çözebilirsin evet başka sorun olursa söyleyebilirsin ha birde ASUS tuf serisi ısınma sorunu var alınmaz
Hocam 2 farklı cihaz kullanıcısıyım tuf serisinde daha ısınma görmedim
Bütçe yeterse Dell g 15 serisinde öneririm

Satriani

80+ Bronze
Bu fiyat aralığında seçenek yok, Nitro 5 var ve onun da sıkıntısı yük altında yüksek fan sesi. Kulaklık takar oynarım dersen alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
yiğit aydemir

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
EnsarTelli