Türkiye'de sıradan bir gün. Her şeye bir laf söylerler. Milletin lafına bakarsan hiçbir şey alamazsınarkadaşlar herkes birbirinin önerdiği laptopu kötülemiş, işin içinden çıkmak çok zor ne alacağız biz?
ama Farex cidden haklı ama loq un 230w modelini bulursan al ya da 230 w adaptör al o da 1-2k civarı onu hesaba katarsınarkadaşlar herkes birbirinin önerdiği laptopu kötülemiş, işin içinden çıkmak çok zor ne alacağız biz?
Hocam 2 farklı cihaz kullanıcısıyım tuf serisinde daha ısınma görmedimKardeşim bu fiyat bandında alınabilecek laptoplar var fakat omlarında eksi yönleri var yani sen ne alırsan al bir sorunla sıkıntıyla karşılaşma ihtimalin var. öncelikle Victus alınmaz, bu forumda çokuk çocuk çok fazla öneriyor sakın diyeyim sana ben 15 farklı cihaz kullandım gaming laptop olarak ve içerisinde victus seriside var kesinlikle hayır diyorum sonrasında burada konu açar ağlanırsın. Msı katana varsa o fiyata alınabilir , acer nitro 16 varsa alınır fakat acer fabrikasyon termal macun özürlüsü aynı zamanda servis özürlüsü yani termal macun az sürülmüş şekilde sana gelebilir ve servis bu konuda destek vermiyor senin cihazı söküp termal macun sürmen gerekebilir bu da garantiyi bozar lenovo loq alınmaz çünkü düşük adaptör kullandıkları için cihaza akım yetmiyor adaptör alarak sorunu çözebilirsin evet başka sorun olursa söyleyebilirsin ha birde ASUS tuf serisi ısınma sorunu var alınmaz
https://www.gaming.gen.tr/urun/3285...-inc-full-hd-ubuntu-gaming-laptop/?ref=akakce bu heralde sizin dediğinz bütçemi aşıyor biraz ama yılbaşına doğru alacağım güzel bi indirim yakalarsam bunu tercih ederim iyimişHocam 2 farklı cihaz kullanıcısıyım tuf serisinde daha ısınma görmedim
Bütçe yeterse Dell g 15 serisinde öneririm
Evet bu Dell kalitesi der susarım mükemmel bir garanti kapsami var evine gelip yapıyorlarhttps://www.gaming.gen.tr/urun/3285...-inc-full-hd-ubuntu-gaming-laptop/?ref=akakce bu heralde sizin dediğinz bütçemi aşıyor biraz ama yılbaşına doğru alacağım güzel bi indirim yakalarsam bunu tercih ederim iyimiş