4100TL Sistem önerisi

Arda3675

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
4100
4k enfazla 4100 tl bütçem var monitör içinde olmasın hazr sistem önerisi istiyorum

4k enfazla 4100 TL bütçem var monitör içinde olmasın hazr sistem önerisi istiyorum
Hazır zor bulunur. Ama ayrı ayrı toplanırsa ikinci elden rx570 veya rx580 ile toplanabilir gibi.

Bende oyle düşündüm arkadaşlarım 2. Ele hiç bulaşma dediler bilmiyorum
Normalde bende o düşüncedeyim ama bu fiyata anca gtx 1650 bulursun hazır sistemlerde ve o ekran kartı çöp zaten ona asla 1700₺ verilmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Testleri yapıldıktan sonra elden alınabilir ekran kartı.

Normalde bende o düşüncedeyim ama bu fiyata anca gtx 1650 bulursun hazır sistemlerde ve o ekran kartı çöp zaten ona asla 1700₺ verilmez.

Testleri yapıldıktan sonra elden alınabilir ekran kartı.
Ram kasa ekran kartı eğer stok da varsa 2. El alicam kalanini 0 alicam diye düşünüyorum aslında in ehesapda majesty 1270 pc vardı baya iyiydi ama stok bitti

Ram kasa ekran kartı eğer stok da varsa 2. El alicam kalanini 0 alicam diye düşünüyorum aslında in ehesapda majesty 1270 pc vardı baya iyiydi ama stok bitti
Bence anakartı ikinci el alabilirsiniz. Ram zaten 300₺ bulunabilir ikinci elde ise zaten o civarlardadır yine. Kasa ışık merakınız yoksa ucuz bir şey alınabilir amaç parçalar girsin içe ilerde alırsınız güzelini. Ekran kartını bütçeniz yeterse rx580 alınırsa iyi olur. Anakart zaten ikinci el alınsa da herhangi bir performans değişikliği olmaz

Bence anakartı ikinci el alabilirsiniz. Ram zaten 300₺ bulunabilir ikinci elde ise zaten o civarlardadır yine. Kasa ışık merakınız yoksa ucuz bir şey alınabilir amaç parçalar girsin içe ilerde alırsınız güzelini. Ekran kartını bütçeniz yeterse rx580 alınırsa iyi olur. Anakart zaten ikinci el alınsa da herhangi bir performans değişikliği olmaz
Teşekkür ederim ben 1 2 saat bir zaman harcayıp bir şeyler yapmayı düşünüyorum inşallah buraya geri donucem

Ssd değişip alınabilir. Samsung ssd leri indirimde.

Anakartı biostar.

Anakartı biostar H410 mh yapın Ssdyi de değiştirin ya dışardan Samsung ssd alabilirsiniz indirimde veya sayfadan Kingston alabilirsiniz.

Yine kurtarmıyosa rami 2666 mhz li alın.

Merhaba,
Maalesef kripto paralar nedeniyle ekran kartlarında stok yok. Ve çok pahalılar. 1 ay önce almaya kalsanız güzel sistemler vardı ama maalesef yok şu an. ETH nin düşmesini beklemelisin.

Merhaba,
Maalesef kripto paralar nedeniyle ekran kartlarında stok yok. Ve çok pahalılar. 1 ay önce almaya kalsanız güzel sistemler vardı ama maalesef yok şu an. ETH nin düşmesini beklemelisin.
Arkadaşlar gerçekten müq birsey buldum

molecule carbon v1 isimli bir pc çıkardı belki bilirsiiniz linki:https://moleculepc.com/urun/hazir-sistemler/amd-hazir-sistemler/carbon-v1/ ben 2. el pc toplarken sahibinden.com da bunun sıfını buldum fiyatıda 2700 tl baya iyi siz ne dersiniz sahibindende bulduğum sistemde bu link:https://www.sahibinden.com/ilan/iki...tu-carbon-v1-pc-oyuncu-kasasi-899835808/detay

Geri