Mouse Önerisi İstiyorum

Pazar günü alabilirim emin olmak istiyorum o nedenle , son olarak sanırım F1 ile W1 arasında kaldım hafifliğinden dolayı f1 tercih etmek istiyorum iyi olur mu sizce benim için önemli olan uzun sürede kullanabilmek istiyorum bozulmasın bozulsada garanti kolay olsun o nedenle wraithe yanaştım biraz daha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

W1 de batarya muhabbetleri anlamadım tam ama onada ısınığım biraz tavsiyenize göre hareket edicem.
Ben w1 alırdım ikisi arasından. Performans olarak bir fark yok, ağırlık farkını hissedip hissetmemek kişiye göre değişir, bu işin fantezisinde değilsen 10-15 gramlık ağırlık farkı kendini pek hissetirmez. Analog dongle olayı çok güzel ve şık bence. Batarya muhabbeti de şöyle, üründe takılı olarak 650 mah batarya var, kutudan 1 adette 250 mahlık yedek bir batarya ve tornavida takımı çıkıyor. İster o bataryayı nolur nolmaz diye yedekte tut istersen şarjın bitince şarj süresi beklemeden direk sök onu tak sana kalmış. Reload pro da da o çift batarya muhabbeti var, ama onda öyle tornavida ile sökme olayı yok, direk elle tak çıkar şeklinde yedek bataryaya geçebiliyorsun.

Ben w1 alırdım ikisi arasından. Performans olarak bir fark yok, ağırlık farkını hissedip hissetmemek kişiye göre değişir, bu işin fantezisinde değilsen 10-15 gramlık ağırlık farkı kendini pek hissetirmez. Analog dongle olayı çok güzel ve şık bence. Batarya muhabbeti de şöyle, üründe takılı olarak 650 mah batarya var, kutudan 1 adette 250 mahlık yedek bir batarya ve tornavida takımı çıkıyor. İster o bataryayı nolur nolmaz diye yedekte tut istersen şarjın bitince şarj süresi beklemeden direk sök onu tak sana kalmış. Reload pro da da o çift batarya muhabbeti var, ama onda öyle tornavida ile sökme olayı yok, direk elle tak çıkar şeklinde yedek bataryaya geçebiliyorsun.

Leviathan V4 çok öven var o nasıl bunlara göre

Reloaddan çekiniyorum biraz

Araştırmadım bilgim yok, dediğim gibi donanımsal olarak bir fark olmaz.
F1 alacagım sanırım son kararım olarak masam küçük evde kalmıyorum yurttayım dongle tercih sebebi yapmadı o nedenle

W1 in kullanıcı yorumu videosu var ama f1in yok o üzdü

Batarya süresi önemliyse Blazing Sky F1, onun dışında Leviathan V4.

M5 pro önerdiğim için gülen arkadaşlar, PAW3950 Sensörü var, 30.000 dpi ya kadar destekliyo ve bu fiyat???? Piyasada bu sensörü kullanıp bu fiyata satan bulamazsın adamların espor seviyesindeki ürünü nerdeyse, iyi bi mousepad ile uçar ki fuarda test edip oynadım gerçekten iyi

M5 pro önerdiğim için gülen arkadaşlar, PAW3950 Sensörü var, 30.000 dpi ya kadar destekliyo ve bu fiyat???? Piyasada bu sensörü kullanıp bu fiyata satan bulamazsın adamların espor seviyesindeki ürünü nerdeyse, iyi bi mousepad ile uçar ki fuarda test edip oynadım gerçekten iyi

Sensör ve DPI herşeyi belirlemez. Çoğu kişi zaten 1600 DPI'dan fazlasını kullanmıyor. Daha MCU'su bile belli olmayan bir modeli neden öneriyorsunuz ki? QC be BQ'da cabası. Leviathan V4 varken asla ama asla alınmaz.

PAW3950 Sensörü var, 30.000 dpi ya kadar destekliyo ve bu fiyat????

Dareu A950 Wing'de aynı sensörü kullanıyor ve 1000 TL daha ucuz. Onu alırım daha iyi.

DPI çok da önemli değil. Çoğu kişi 800-1800 arası kullanıyor. Ayrıca indirimlerde ₺2000-2500 arasına satmışlardı. O fiyat verilmez yani. Akakçe bakarsanız da ₺2600 var. Ama arkadaşın bütçesi de yüksek ve ₺2800 falan Ulugames sattığı fare daha iyi. Havit'in en büyük sorunu daha ucuza satacak bir üretim kapasitesi ve yerelde market ağı var. Ama ürünlerde çoğu şeyin bilgisini net vermiyor.

Yukarıdaki ATK, Scyrox veya diğer farelerin çoğu da Çinli marka. Havit önce Gamepower, Rampage kafasından çıkmalı yoksa ATK, Scyrox veya Çin'de ürettirilen Wraith, Ulugames fareleri ile yarışamazlar. Çünkü bu siteler müşteri ile daha iyi iletişim kuruyorlar. Havit ürünü Çin'de üretiyor ve aracı satıcıya yolluyor. Aracı satıcı ne kadar veri aktarıyor veya ne kadarını Çinliler dinliyor muamma.

Havit kulaklıkları ve şu anda Dareu dolaba kaldırdım KB904L klavyesini kullanan biri olarak söylüyorum. Bu klavyenin de mesela switch adları yok, arayüz uygulamasından Gamepower ₺2200 sattığı ve Rampage Zenith PRO ile aynı klavye. Rampage yok kablo var yok Türkçe keycaps diye müşteriyi ekstra yoluyor. Daha uyguna o özellikleri sağlar. Çinliler o kabloları ₺100 falan satıyorlar, toplu üretimde ₺100 altına geleceği aşikar.

Kısaca içeriğini daha iyi belirten ürünler varken Havit'den fare almam. Ucuz ürün alıyorsundur alırım mesela ₺1500 altına falan. Bu görüşleri daha detaylı Havit'e de ilettim. Yereldekiler, Çinli site ne yazıyorsa Türkçe'ye çevirip aktarıyorlar. Çin tarafının düzelmesi gerekiyor. Yoksa Trendyol'da en ucuzu satla bir yere varamadıkları gibi, premium diye oluşturdukları eşyalar Ajazz vb. markaların giriş seviyesine sattığı ürünlerden pek de farksız değil.

Mesela indirimde Havit Kraken mouse pad aldım. Bu kraken serisini bir nevi en premium ürünler olarak değerlendiriyorlar. Mouse padin premium etiketi olan tek yanı 6mm ve kutusuydu. Bu arada masam 90x40 da uymuyormuş, geri kutusuna koydum. Bir ara uyguna satarım birine veya tanıdık birine veririm.

Yüzeyi Claws'ın ₺150-300 arasına sattığı kare ve 90x40 mouse pad benziyor. Dikişleri indirimde ₺300-400 civarına almasam, satış yerinde direkt iki puan düşürecek kadar kötüydü. Yani planlamalarda da sorunları var. İyi ürün yap sat ₺1000-1500 mouse padi. KlasseGear Longteng, Kensei veya Wraith Spirit of Aim kullanmasam da övmezdim, çünkü o serin yumuşak yüzey bence kaliteli değil. Hem kir tutuyor garip bir şekilde, temizlemesi de bir tık zor. KlasseGear PRO'nun yüzeyi onlardan daha iyi kalıyor.

Ben olsam Mercan pembesini alırdım hoş duruyor. Ben çoğu zaman 1K Hz kullanıyorum, o yüzden 300 MAh gayet yeterli. Hz oranın oyunlarda çok bir artısını görmedim, sadece pil tüketiyor ve masaüstünde imleç daha akıcı gözüküyor. Hatta bence firmalar Hz oranını artık rafa kaldırıp, daha farklı yaklaşımlar ile ürün geliştirmeliler. Bence 1K Hz içeren ama sensör, mcu veya en çok sorun yaşan tekerlek tarafında daha iyi bileşenler kullanmalılar. Bana faredeki Hz olayı RGB'den de büyük balon geliyor. Ne işletim sistemi ne oyunlar ne de insanların donanımları bu 8K Hz karşılamayacak. Steam donanım rehberinde halen 16 GB bellek, 3060-4060 kartlar daha popülerler yani. Keza en çok 1080P çözünürlük ve 144-180 Hz arası monitörler kullanılıyor.

2026-02-28_10-47.webp

Son düzenleme:
F1 v2 sipariş ettim teşekkürler herkese

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,145
Üyeler
189,398
Son üye
lyralei