- Reaksiyon skoru
- 1,075
Akıl seviyen hayran duyulacak bir düzeyde,Neler yaşattı excalibur sana ve aileneBende o yüzden konu açtım zaten de adam gelmiş excalibur öneriyo beğenmiyorsan kendin seçsene diyor![]()
Akıl seviyen hayran duyulacak bir düzeyde,Neler yaşattı excalibur sana ve aileneBende o yüzden konu açtım zaten de adam gelmiş excalibur öneriyo beğenmiyorsan kendin seçsene diyor![]()
Aynen kanka türk malı kanka teknosadaki abi önerdi kanka excalibur oyunda güç budur kankaAkıl seviyen hayran duyulacak bir düzeyde,Neler yaşattı excalibur sana ve ailene![]()
Lütfen konumu meşgul etme artık işine bak.Akıl seviyen hayran duyulacak bir düzeyde,Neler yaşattı excalibur sana ve ailene![]()
o arkadaşı çok kaile almayın hall sensörü sorunlu diyoruz onu bile kabul etmiyor boş beleş birisi.
5050 mi yoksa 4060,4070 ekran kartlı laptoplarmı daha mantıklı olur bende laptop düşünüyorumERAZER modeli tercih edilebilir.
Nitro serisi tuf serisi olsun illa diyorsan 5-15k fazla paralara aynı ekran kartı işlemciyi veriyorlar. Tercih sizin
4060 a yakın performans verir ama multiframe gen ile oyunlarda öne geçer. Kasanın ekranı kasası soğutması gibi diğer özelliklere bakmak daha mantıklı5050 mi yoksa 4060,4070 ekran kartlı laptoplarmı daha mantıklı olur bende laptop düşünüyorum
Pubg valo CS gibi oyunlar için almak istiyorum uzun süre kullanmak istiyorum ayrıca4060 a yakın performans verir ama multiframe gen ile oyunlarda öne geçer. Kasanın ekranı kasası soğutması gibi diğer özelliklere bakmak daha mantıklı
önerebilir misiniz?4060 a yakın performans verir ama multiframe gen ile oyunlarda öne geçer. Kasanın ekranı kasası soğutması gibi diğer özelliklere bakmak daha mantıklı
bütçeniz nedirPubg valo CS gibi oyunlar için almak istiyorum uzun süre kullanmak istiyorum ayrıca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
önerebilir misiniz?
50-60 bin duruma göre esneyebilirbütçeniz nedir
50-60 bin duruma göre esneyebilir
Hangisini önerirsinizYükleniyor...
www.hepsiburada.com
eksiksiz bir cihaz daha uygun olsun derseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5060 2k için daha uygun olur daha uzun ömürlü olur . Bütçenize bağlı bir durum. Bir bilgisayara ne kadar para vermek istediğinize göre. Yoksa ikiside alınırHangisini önerirsiniz
Laptop mu masaüstü mü5060 2k için daha uygun olur daha uzun ömürlü olur . Bütçenize bağlı bir durum. Bir bilgisayara ne kadar para vermek istediğinize göre. Yoksa ikiside alınır