42-44K laptop önerisi

LynxE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
377
Max 44k olacak şekilde bi tanıdığıma laptop lazım. Sadece oyun için kullanıcakmış. RAM 32 olursa daha iyi olurmuş.

• Kızgın
Reaksiyonlar: Senr

Konuda victusla ilgili olumsuz yorumlar var hocam. @Ruffian @TyShame

Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hall sensör problemi varken alınmaz

Emoji atmanın sebebi nedir anlamadım? 44.000TL gibi bir bütçen var.Arkadaşın attığı gameslayer 5050 güzel benim attığımda iyi marka takıntın var sanırım Acer nitro 16 al
Marka takıntım yok olsa gider asus veya msi aldırırdım. Excalibur cihazların ne mal olduğunu ikimizde biliyoruz. Amacım arkadaşıma ADAM AKILLI bir cihaz aldırmak.

Marka takıntım yok casperın iyi olmadığını ikimizde biliyoruz. Amacım arkadaşıma ADAM AKILLI bir cihaz aldırmak.
Casperin iyi olmadığını bildiğimizi nerden biliyorsun kötü bir marka kodel olsa paylaşmam herhalde bu kadar bilgilisin seçeceğin laptopu neden bilmiyorsun?

Max 44k olacak şekilde bi tanıdığıma laptop lazım. Sadece oyun için kullanıcakmış. RAM 32 olursa daha iyi olurmuş.
hocam ben de aynı aralıktaki cihazlara bakıyorum. hp hall sensörü sorunu, lenovo anakart yakma sorunu fln. gördüm. Bu fiyat aralığında doğru dürüst bir şey bulmak imkansıza yakın. Sıkıntıdan 4050li acer nitro 16 ya karar kılacağım daha fazla ilgilenmek istemiyorum gibi.

hocam ben de aynı aralıktaki cihazlara bakıyorum. hp hall sensörü sorunu, lenovo anakart yakma sorunu fln. gördüm. Bu fiyat aralığında doğru dürüst bir şey bulmak imkansıza yakın. Sıkıntıdan 4050li acer nitro 16 ya karar kılacağım daha fazla ilgilenmek istemiyorum gibi.
Bende o yüzden konu açtım zaten de adam gelmiş excalibur öneriyo beğenmiyorsan kendin seçsene diyor :kekw:

Bende o yüzden konu açtım zaten de adam gelmiş excalibur öneriyo beğenmiyorsan kendin seçsene diyor :kekw:
hocam peki sizce elektronik cihaz satan mağazalara direkt gidip ordaki fiyat bilgisine bakmak ürünleri incelemek mantıklı mıdır yoksa internetten buldum buldum mağazada bulamaz mıyım? açıkçası piyasadan da laptoptan da çok anlamam 1-2 gündür forumları inceliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,427
Üyeler
184,626
Son üye
moltisanti.
Geri