BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Bence alınmaz.
Dostum o zaman i3 10100f+2.el ekran kartlı bir sistem toplayabilirsin.apu almayı düşünmüyorum bi sistem alıp 3 4 yıl ufak tefek şeyler hariç sistemde oynama yapmak istemiyorum apu alsam ileride ekran kartıda gerekiyor
ve bu sistem seni idare etmez apu 2 3 eder bu max 2 sonra ztn apu sistemin fiyatına parça yükseltme gerekicek en azından apuda B450 anakart iyi psu ve 16 Ram var ilerde çok masraf yerine sadece ekran kartı daha mantıklı değilmi?apu almayı düşünmüyorum bi sistem alıp 3 4 yıl ufak tefek şeyler hariç sistemde oynama yapmak istemiyorum apu alsam ileride ekran kartıda gerekiyor
ve evet arkadaşın dediği gibi belki 10100f 1650s çıkar belki düşük ihtimal ikinci elve bu sistem seni idare etmez apu 2 3 eder bu max 2 sonra ztn apu sistemin fiyatına parça yükseltme gerekicek en azından apuda B450 anakart iyi psu ve 16 Ram var ilerde çok masraf yerine sadece ekran kartı daha mantıklı değilmi?
1650s zor ama gtx 960,970 li sistem çıkabilir.ve bu sistem seni idare etmez apu 2 3 eder bu max 2 sonra ztn apu sistemin fiyatına parça yükseltme gerekicek en azından apuda B450 anakart iyi psu ve 16 Ram var ilerde çok masraf yerine sadece ekran kartı daha mantıklı değilmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve evet arkadaşın dediği gibi belki 10100f 1650s çıkar belki düşük ihtimal ikinci el
dediğim gibi ztn çok düşük ihtimal1650s zor ama gtx 960,970 li sistem çıkabilir.