DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 36,810
- İsim
- Selimhan
- İlgilendiği Kategoriler
- SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
- Steam
- #Samsunlu
Yeni bir seriye hoşgeldiniz bügün aşağıda belirttiğim tarih itibarenki forumdaki ilanlara göre en güzel önerileri seçmeye çalıştım [Fiyat da olarak]
NOT: PARÇALAR TAMAMEN FORUMDAKİ İLANLARA GÖRE HAZIRLANMIŞTIR, 18:39 SAAT VE 4 NİSAN 2021 TARİHİ İLE İTİBAREN HAZIRLANMIŞTIR. DAHA GÜZEL İLANLAR GELDİĞİ ZAMAN FARKLI ÖNERİLER DE OLACAK VE DAHA F/P VE KALİTELİLERİ OLDUĞU ZAMAN ONA GÖRE GÜNCELLENECEKTİR.
Pazarlık yapabilen alıcılarla pazarlık yapınki hem arkadaş hemen satsın hemde siz daha ucuza alın.
Yalnız alırken de piyasayı da iyi araştırın,ona göre haklı pazarlığınızı yapın.
Kasa+Psu olarak güzel fiyata satıyor arkadaş fiyatına göre alınabilir
Ramler 8x2 Güzel olur diye düşündüm,fiyatına göre iyi ramler.
619TL ye
*Pazarlık düşünmüyorum demiş
6core 12 Thread Güzel işlemcidir
Ekran kartı olarak geçiçi olarak idarek alıp ileride piyasa düzeldiği zaman 2060,5600xt gibi kartları alırsınız.
F/P Anakart B450s2h
SSD Olarak
*Çok önerdiğim ssd değil ama güzel pazarlıkla da alınır.
NOT: PARÇALAR TAMAMEN FORUMDAKİ İLANLARA GÖRE HAZIRLANMIŞTIR, 18:39 SAAT VE 4 NİSAN 2021 TARİHİ İLE İTİBAREN HAZIRLANMIŞTIR. DAHA GÜZEL İLANLAR GELDİĞİ ZAMAN FARKLI ÖNERİLER DE OLACAK VE DAHA F/P VE KALİTELİLERİ OLDUĞU ZAMAN ONA GÖRE GÜNCELLENECEKTİR.
Pazarlık yapabilen alıcılarla pazarlık yapınki hem arkadaş hemen satsın hemde siz daha ucuza alın.
Yalnız alırken de piyasayı da iyi araştırın,ona göre haklı pazarlığınızı yapın.
Kasa+Psu olarak güzel fiyata satıyor arkadaş fiyatına göre alınabilir
Ramler 8x2 Güzel olur diye düşündüm,fiyatına göre iyi ramler.
619TL ye
G.Skill RipjawsV 2x8 GB 3000 MHz CL 16 bellek
G.Skill RipjawsV 1,5 senelik. Çipi kalitelidir. Çok yüksek hızlara çıkabilirsiniz. (4400 MHz' e kadar) Pazarlık düşünmüyorum. 2x8 şeklinde satılacaktır. Vatan bilgisayardan alınma. Kutu fatura ve garanti var. Varsayılan hızı 3000 MHz' dir.
forum.donanimarsivi.com
6core 12 Thread Güzel işlemcidir
Ryzen 5 3600 1.5 Sene garantili
Ürün stock soğutucusu sıfırdır 3 ay falan kullandım ve hep sıvı soğutucu ile kulandım ryzen 5 5600x e geçtiğim için satıyorum cüzi bir miktarda pazarlık sünettir
forum.donanimarsivi.com
Ekran kartı olarak geçiçi olarak idarek alıp ileride piyasa düzeldiği zaman 2060,5600xt gibi kartları alırsınız.
Msi Aero Itx GT 1030 2GB Ekran Kartı
Aralık 2020 amazon türkiye faturalı. Garantili kutulu. Msi aero itc gt1030 2gb 64bit ekran kartı
forum.donanimarsivi.com
F/P Anakart B450s2h
3 ay kullanılmış b450 s2h
arkadaşlar sistemi ilk toplarken alamıştım ama sonra b550ler çıkınca b550 f gaming aldım garantisi devam etmekte bir sıkıntısı yoktur zaten az kullandım biosu günceldir
forum.donanimarsivi.com
SSD Olarak
İstanbul - Sandisk SSD Plus 480GB (553MB/445MB/s) | 14.12.2020 Faturalı, Garantili, Yepyeni
Sandisk SSD Plus 480GB (553MB/445MB/s) | 14.12.2020 Faturalı, Garantili, Yepyeni Merhabalar, Ürün 14.12.2020 mediamarkt faturalıdır. Yepyeni, sorunsuz ve problemsiz bir üründür. SSD'mizin sağlığı %100'dür. Okuma yazma hız testinde ise Sandisk...
forum.donanimarsivi.com
Son düzenleme: