Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

❌İndirim Bitti! * 4244 TL *Asus TUF Gaming B650-Plus WIFI AMD B650 AM5 ATX Anakart

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
mehmet ali oğuz

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH
Hemen planı kurmuştum elimdekini satıp sistemi buna swapladım bile kafamda ah lan sağlık olsun :ASDAS
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müge ablam çok yıprandı birde ben dert olmayayım kafasına millet birbirini kıyma yapıp takılıyor
Ben demiştim fiyat hatası var diye . Pttavm de çok oluyor bu . Üzülme belki 150 tl kupon verirler . Bana vermişlerdi :D

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
emir yapar
Fiyat hatası olduğunu bilip sipariş edip, iptal edilince hakem heyeti öğöğ diyenlere ne diyorduk? İ

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH
hocam satın aldığım ürünü temin etmek zorunda diye biliyorum. elinde ürün yok ise muadilini yollamak zorunda. yanlis mi biliyorum ?

hocam satın aldığım ürünü temin etmek zorunda diye biliyorum. elinde ürün yok ise muadilini yollamak zorunda. yanlis mi biliyorum ?
Sıkıntı şu. Henüz ürünü teslim almadınız. Firmanın vazgeçme hakkı var .

Google yazarsan "satıcı siparişi iptal edebilirmi" diye cevabını alırsın.

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
976
İsim
Rusty
Halen PTTavm tongasina düşenler var halen güvenip burda alanlar var. Bariz piyasanın oldukça fiyat alti

ksowkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kiyan kişin
Para iadesi ne zaman gelir bilgisi olan varmı

Top Bottom