Carlo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Müge Anlı.Kardeşim adam duygularımla oynadı nereye şikayet edebiliriz peki
Müge Anlı.Kardeşim adam duygularımla oynadı nereye şikayet edebiliriz peki
Hemen planı kurmuştum elimdekini satıp sistemi buna swapladım bile kafamda ah lan sağlık olsun :ASDASOnu bende bilmiyorum. Ahh be cahillik
Müge ablam çok yıprandı birde ben dert olmayayım kafasına millet birbirini kıyma yapıp takılıyorMüge Anlı.
Ben demiştim fiyat hatası var diye . Pttavm de çok oluyor bu . Üzülme belki 150 tl kupon verirler . Bana vermişlerdiHemen planı kurmuştum elimdekini satıp sistemi buna swapladım bile kafamda ah lan sağlık olsun :ASDAS
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müge ablam çok yıprandı birde ben dert olmayayım kafasına millet birbirini kıyma yapıp takılıyor
hocam satın aldığım ürünü temin etmek zorunda diye biliyorum. elinde ürün yok ise muadilini yollamak zorunda. yanlis mi biliyorum ?Thh konuya birsey yapamaz. Satıcının siparişi iptal etme hakkı var . Boşa yorulma bence
hocam satın aldığım ürünü temin etmek zorunda diye biliyorum. elinde ürün yok ise muadilini yollamak zorunda. yanlis mi biliyorum ?
Sıkıntı şu. Henüz ürünü teslim almadınız. Firmanın vazgeçme hakkı var .hocam satın aldığım ürünü temin etmek zorunda diye biliyorum. elinde ürün yok ise muadilini yollamak zorunda. yanlis mi biliyorum ?
Google yazarsan "satıcı siparişi iptal edebilirmi" diye cevabını alırsın.hocam satın aldığım ürünü temin etmek zorunda diye biliyorum. elinde ürün yok ise muadilini yollamak zorunda. yanlis mi biliyorum ?