❌İndirim Bitti! 🔥 43" Smart Monitör M7 4K Monitör " LS43DM702UUXUF " 🔥 7.499,00 TL 🔥

Bende sonradan fark ettim yoksa baloncukta olmazdı,Bizim yazdıklarımızı görünce sökenler pişman olacak heralde 😂 gerçi bilmiyorum bana mı böyle geliyor başka kullananlarda yorum yapsa anlarız
ben direk söktüm hiç bakmadım nasıl gözüktüğüne o yüzden sökmeden önce nasıl gözültüğü hakkında yorum yapamam ama şuan da güzel renkler

Görselde Link Vardır .

Bu Fiyatta Sadece Eğitim İndirimine Sahip Olanlar Faydalanacaktır .

Peşin Fiyatına 4 Taksit Mevcuttur .

Daha Önce Alan Arkadaşlar Varsa Askı Aparatı Olarak Ne Öneriyorsunuz Paylaşırsanız Sevinirim .

Alıntıyı görüntüle

Aldığım Askı Aparatı .

Alıntıyı görüntüle

Kablolu Bağlantı Sağlamak İsteyen Varsa Bu Ürünü Denemenizi Tavsiye Ederim
" %100 Çalışır Diyemem Denemek İsteyen Alabilir "

Alıntıyı görüntüle

Stoklar yenilenir mi

Öndeki jelatin renk ve parlaklık için sorun. Renkleri bozuyor. Ben alır almaz çıkarttım. Gerek yok. Bu bir monitör. Telefon değil. Bunu çizmek o kadar basit olmasa gerek. Masadan mı düşecek?

Cihazı Mi TV Stick 4k ile kullanıyorum. Görüntüden memnun olmadığım için oled monitörle yan yana koyup karşılaştırma yapmaya başladım ve bir şey fark ettim.

Renk ve ekran ayarları aynı olmasına rağmen oyun modu açtığımda kontrast neredeyse oled seviyesine yaklaşıyor. Renklerin canlılığı ve siyahların derinliği yükseliyor fakat oyun modu kapalıyken biraz renkleri ve karanlık sahneler daha açık oluyor.

Oyun modunun gördüğüm tek dezavantajı, oyun modu açıkken tv'nin ses modu da "oyun" moduna giriyor ve ses seviyesi düşüyor. Değiştirmek gibi bir şansımız olmuyor çünkü sistem oyun moduna kilitliyor. Oyun modu kapalıyken "yüksek' seçip 20. seviyede kullanıyorsam açıkken 50 60 seviyesinde kullanıyorum.

Ücretsiz Online TV nasil izleriz uydu baglama şansım yok. tarayıcıda canlı tv sitesi var ama kullanımı zor. Birde app gelistirsem bunun için usbden yüklenebiliyor mu..
Hocam soruna çözüm bulabildin mi ben de seninle ayni durumdayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ip tv mi buldunuz ben bir şey bulamadım henüz. Bilen varsa tecrübelerini aktarabilirse sevinirim teşekkürler

M3U player kurup storedan sonrasında aşağıdaki linkten liste indirip usb ile yükleyin. İptv olduğu için çözünürlük vasat ama iş görür.
İPTV konu linki

Bilgisayara veya Mi Sticke bağlamadan oyun modunu aktif etmenin bir yolu var mı acaba?

Selamun aleyküm.

Bildiğiniz üzere ben bu monitörden bir 43, bir de 32 olacak şekilde almıştım.
43 olanı ev için. 32 olanı iş için almıştım. Gelin görün ki, kurumum evden cihaz getirmeme izin vermediği için iade kaydı açtım.

İade edemedim bir türlü. Kurye geldi ben nöbetten çıktığım ve uyuduğum için teslim edemedim. Sonra bir daha geldi. Yine aynı süreç. Adamlar randevulu gelse sorun yoktu.

Şimdi tekrar Samsung'a başvurdum. Bana tekrar kurye yönlendirdiler. O da bir türlü olmuyor. DHL denen rezalet kargo firması bir türlü HepsiJet'e yönlendirme yapmadığı için 1 aydır ürün bende.

ben de şimdi şöyle yapmak isterim. Burada bu monitörü almak isteyip kaçıran varsa eğer, aldığım fiyata il içi elden, farklı ile ise kargo masrafı karşıdan olacak şekil gönderebilirim.
6300 TL'ye almıştım.

Güç kablosu dışında ve kumanda dışında tüm diğer iki kablo hiç kullanılmadı.
Monitörün önündeki koruma jelatini söküldü.

Monitörde ölü piksel tespit etmedim.
Renk dağılımı çok güzel. Sorun yok.Renk doğruluğu için ise, ayarları şöyle yapmış olmalıyım. Değilse, siz aynısını yaparsınız.

Parlaklık 40
Kontrast 50
Ton 10
Renk 17
Ton aralığı 0
Ren ayarlarını Tüm kaynaklara uygula.
Parazit azaltma 10 ve altındaki ayar kişisel.
Kontrast iyileştirici düşük.
HDR mod statik.
Renk tonu standart.
Renk alanı doğal.
Oyun modu kapalı. "Rezil bir sorunu var. Oyun modu açıksa her kapanış açılışta açılır ayar penceresi açılıyor. Bu tüm samsung tv monitörlerin genel sorunudur. Bu nedenle oyun modu kapalı kullanıyorum. Bilgisayarda kullanırken motion plus özelliğine gerek kalmıyor.
Monitöre kargoda zarar vermesinler diye yan tarafına 50kg dahi taşıyabilecek bir kulp yaptım. Koli bandı ile.
Ayrıca, gönderim sırasında extra destekli kargolama yapacağım.
Almak isteyen özelden ulaşsın.
uyguna sararsan alabılırım hocam .0

uyguna sararsan alabılırım hocam .0
Uyguna sarmak mı? 10000 TL üstüne satılan ve sıfır olan bir monitörü 6300 TL'ye satıyorum. Sen hala ölücülük yapma peşinde misin hocam? Ayıp değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri