4300 Tl Bilgisayar Öneri

ryzenxx

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4000
4.5k ya sıfır ryzen 5 5600g 16gb 3600mhz asus tuf team ram , b450mh anakartli apu topladım, elimde psu olduğu için psu para harcamadim , yüksek oyunlar oynamayacaksan alınabilir , psu da alsan 4700kusur falan tutar ama güncel fiyatlarla nasıl olur bilmiyorum , ben indirim takip ettik ve cashback lerle aldım

4.5k ya sıfır ryzen 5 5600g 16gb 3600mhz asus tuf team ram , b450mh anakartli apu topladım, elimde psu olduğu için psu para harcamadim , yüksek oyunlar oynamayacaksan alınabilir , psu da alsan 4700kusur falan tutar ama güncel fiyatlarla nasıl olur bilmiyorum , ben indirim takip ettik ve cashback lerle aldım
Bu fiyatlara apu sistem almak çok daha mantıklı doğru olanı yapmışsın. 5600G’i hiç AAA oyunlarda denedin mi ? Performansı nedir ?

Şuan zor.biraz işlemci ram anakart o para.

şimdilik bu kasayı alsam valo gta5 lol vb oynıcam kısa surelıgıne tavsıye edermısınız
Gtayı geç ilk önce valo lol açar ama nasıl açar bilemiyorum 5 yıl önce gt630 vardı söve söve kullanıyordum.

Bu fiyatlara apu sistem almak çok daha mantıklı doğru olanı yapmışsın. 5600G’i hiç AAA oyunlarda denedin mi ? Performansı nedir ?
Aaa oyuna örnek verebilirmisin ona göre denerim , şuana kadar denediklerimi yazayım, valorant direk girip hiç ayar yapmadan 200fps geçiyor, csgo yüksek ayarlar 60 70 , orta 130 , düşük 170 180 gördüm. Tombraider orta ayarlar 74fps , fivem orta ayarlar 70 80fps , şuana kadar bu oyunlari deneyebildim, , fps için youtube de videolar var bakabilirsin ayrıca , benim işimi görüyor sonuca bakılırsak , istediğim oyunları da oynayabiliyorum.

Dostki performansi r5 5500 ve gt1030 birlesiminin performansini veriyor bence ileride upgrade imkanini düşünürsek mantikli bu arada böyle bi sistem 4500 gibi paralara zor min 5500 bulman lazim

Şuan zor.biraz işlemci ram anakart o para.
Olabilir ben ssd de hesaba katmadım elimde ssd var dı onu kullandım . Şuan ramler 1150 , anakart 1450 , işlemci 2800 olmuş ,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostki performansi r5 5500 ve gt1030 birlesiminin performansini veriyor bence ileride upgrade imkanini düşünürsek mantikli bu arada böyle bi sistem 4500 gibi paralara zor min 5500 bulman lazim
İlerde güzel bir gpu ile update edilirse , güzel bir performans sağlar aslında, ben şuanlik düşünmüyorum, ben ürünleri kasım indirimlerinin aldım alırken bir de nays ile aldım toplam 500tl geri iade etti, o şekil baya uyguna geldi , 400e de 19 inç monitör çektim 2.el

Aaa oyuna örnek verebilirmisin ona göre denerim , şuana kadar denediklerimi yazayım, valorant direk girip hiç ayar yapmadan 200fps geçiyor, csgo yüksek ayarlar 60 70 , orta 130 , düşük 170 180 gördüm. Tombraider orta ayarlar 74fps , fivem orta ayarlar 70 80fps , şuana kadar bu oyunlari deneyebildim, , fps için youtube de videolar var bakabilirsin ayrıca , benim işimi görüyor sonuca bakılırsak , istediğim oyunları da oynayabiliyorum.
E-spor katogorisindeki çoğu oyunu oynatır zaten. İşlemciden bendede vardı ama kısa süre kaldı hemen ekran kartlı sisteme geçtik test edemedim.

Rdr , cyb2077 gibi oyunları açsada grafiksel olarak oynamanın saçma olacağını düşünerekten daha okey olan oyunlar

Tom raider ( söylemişsin ama hangi oyunu ?) , bf serisi, cal warzone ? gibi daha mantık çerçevesinde gücü hacmindekiler

Geri