ichbintaka
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
aahahahahah tek enayi biziz malesefBir tane Türkiye gibi enayi bir Avrupa ülkesi olsa da bir de biz çıkıp gitsek yeter ya.
aahahahahah tek enayi biziz malesefBir tane Türkiye gibi enayi bir Avrupa ülkesi olsa da bir de biz çıkıp gitsek yeter ya.
Valla ben Black Water'a gideceğim böyle olmazaahahahahah tek enayi biziz malesef
SSSSAAAAAAPLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAÜlkemize bu pisliklerin gelmesini istemek en büyük cahilliktir.
Sayın Cumhurbaşkanı böyle bir göç dalgasını almayacağını söylediyse ve Sayın Bahçeli de aynı şeyi belirtti ise problem yoktur. İçim rahatladı.Arkadaşlar, ilkokulda mecaz anlamın ne olduğunu öğretmediler mi size? sınır kapılarından bahsetmiyor, diplomatik kapılardan bahsediliyor. Yakalanan Afganlar sınır dışı ediliyor zaten. Cuma namazından sonraki yaptığı açıklamaların tamamını izleseydiniz keşke. Erdoğan, yeni bir göç dalgasını almayacağımızı kendisi söyledi. Bahçeli de aynı şeyi belirtti.
Ciddi misin yoksa dalga mı geçiyorsun bilmiyorum ama her ikisi de söyledi. Taliban, göçmenlerin iade edilmesini istedi. Türkiye, Taliban'ı tanıyacak ve geri iade işlemini uygulayabilecek. Şu an bile geri iadeler yapılıyor fakat çok hızlı değil. Karşında devlet olarak tanımadığın bir yönetim varken, nereye iade edeceksin sorunsalı karşına çıkıyor.Sayın Cumhurbaşkanı böyle bir göç dalgasını almayacağını söylediyse ve Sayın Bahçeli de aynı şeyi belirtti ise problem yoktur. İçim rahatladı.
Konuş be!Ülkemize bu pisliklerin gelmesini istemek en büyük cahilliktir.
Bunun böyle olacağı belliydi. Ne kadar sapığı, tecavüzcüsü, tacizcisi, katili, terörist varsa girdi ülkeye. Bu adamları nasıl çıkarmayı düşünüyorlar? Ülke yol geçen hanı oldu diyeceğim handan geçen yoluna devam eder bunlar kalıyorlar...Arkadaşlar, ilkokulda mecaz anlamın ne olduğunu öğretmediler mi size? sınır kapılarından bahsetmiyor, diplomatik kapılardan bahsediliyor. Yakalanan Afganlar sınır dışı ediliyor zaten. Cuma namazından sonraki yaptığı açıklamaların tamamını izleseydiniz keşke. Erdoğan, yeni bir göç dalgasını almayacağımızı kendisi söyledi. Bahçeli de aynı şeyi belirtti.
Eeee nerde çokluk orda belirsizlik demişler.Yarın bir gün ülkemin kadınına taciz de eder bunlar.
Allah korusun Türkiye de savaş çıksa Azerbaycandan başka kardeşimiz yok. Yine de biz herkese yardım ediyoruz. Aynı durumda olsak yardım ettiklerimizden bir Allahın kulu bize yardım etmez.
Tacizden daha fazlası.Yarın bir gün ülkemin kadınına taciz de eder bunlar.