Arthur♛Morgan
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,606
- İsim
- sefa korkmaz
- İlgilendiği Kategoriler
- Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
- sfakorkmaz
Benim derdim ekonomi değil. Benim derdim millet sefalet içinde yaşayıp aç karnını nasıl doyuracağını düşünürken bir öğle yemeğin de milyon liralar harcanması benim derdim insanlar bozulan arabasını yaptıramazken yine milyonlarca liralık makam araçlarıyla cirit atanlar benim derdim asgari ücret ile ev geçindirmeye çalışıp bunalıma girmiş insanlar varken, bir işi bile yapmayıp eli cebinde gezinenlerin 5 yerden maaş alıp hayatını yaşaması. Daha saymakla bitmez, benim derdim bunlar benim derdim yolsuzluk hırsızlık ahlaksızlık. Yıllardır düzelir ümidiyle savunduğumuz ülkemizi her gün daha kötüye götürüp bir de yetmezmiş gibi kendi halkına sahip çıkamazken daha başka milletlerden başka insanları beslemek doğru da benim dediklerim mi yanlış. Bir şey biliyormuş gibi konuşup can sıkma burada vatan sever ayakları yapıp kimsenin milliyetçiliğini eleştiremezsin, benim bu vatana verdiklerimden haberin bile yokken benimle vatan hakkında münakaşa etme cüretine sahip olamazsın. Benim neler yaşadığımı ne haksızlıklara maruz kaldığımı bilmiyorsun ne torpillere gözümle şahit olduğumu ve ne mülakatlardan onun yeğeni bunun oğlu şunun kızı deyip beni eledikleri hakkın da küçük bir fikrin bile yok. Kapa çeneni ve cehaletinle birlikte benden uzaklaş...Sadece ekonomi ve birkaç sebep için vatanını satıp Avrupa'ya kaçmayı planlayan birisi, kendi canı için kaçan (para için değil) müslümanları kabul etmiyor. Aynen.