Neler Yeni

4400TL Ekran Kartsız Sistem Tavsiye

Kamil16

80+
Bütçe
4400
Birkaç aydır çalışıyorum. 5000tl kadar bir para biriktirdim. Babam ve dedem de bir miktar destek çıktılar. 7700tl kadar bir param oldu. Bilgisayar almak istiyorum ama ekran kartı sorunu devam ediyor. Çoğu kişinin de yaptığı gibi ben de ekran kartımı sonradan alacağım. Ona 4000tl para ayırdım. En azından bir süre eski monitörümü kullanacağım. Geri kalan ekipmanlarım da var. 3700tl ile sistemin ekran kartı dışındaki kısmını toplamak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:

HoYeon Jung

80+ Gold
Uzun süredir çalışıyorum. 5000tl kadar bir para biriktirdim. Babam ve dedem de bir miktar destek çıktılar. 7700tl kadar bir param oldu. Bilgisayar almak istiyorum ama ekran kartı sorunu devam ediyor. Çoğu kişinin de yaptığı gibi ben de ekran kartımı sonradan alacağım. Ona 4000tl para ayırdım. En azından bir süre eski monitörümü kullanacağım. Geri kalan ekipmanlarım da var. 3700tl ile sistemin ekran kartı dışındaki kısmını toplamak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Eğer acele değilse beklemenizi tavsiye ederim. Piyasa ufaktan düzelir, 1500TL'ye monitör alırsınız. 5200TL'ye de PC alırsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Hüseyin Ali Yıldırım

Kamil16

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu özelleştirip alabilirsiniz Rami 16 ssdyi 480 yapıp alın alacaksanız
ileride rtx bir ekran kartı almak istiyorum, o yüzden apu değil de ekran kartsız yazdım zira eski ekran kartımla görüntü alacağım en az bir 6 çekirdekli işlemci olursa çok çok mutlu olurum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Hüseyin Ali Yıldırım
Bunu özelleştirip alabilirsiniz Rami 16 ssdyi 480 yapıp alın alacaksanız
Rami neo forza 16(2x8) olandan ssdiyi sandisk plus 480gb olandan yapın
Mesaj otomatik birleştirildi:

ileride rtx bir ekran kartı almak istiyorum, o yüzden apu değil de ekran kartsız yazdım zira eski ekran kartımla görüntü alacağım en az bir 6 çekirdekli işlemci olursa çok çok mutlu olurum

ileride rtx bir ekran kartı almak istiyorum, o yüzden apu değil de ekran kartsız yazdım zira eski ekran kartımla görüntü alacağım en az bir 6 çekirdekli işlemci olursa çok çok mutlu olurum.
Pardon yazarken görmemişim ona uygun PC bulamamdım AMD ryzen 5 3500 lü pclere bakın bütçeyi yükseltirseniz bulabilirim belki

Son düzenleme:

HoYeon Jung

80+ Gold
Rami neo forza 16(2x8) olandan ssdiyi sandisk plus 480gb olandan yapın

Pardon yazarken görmemişim ona uygun PC bulamamdım AMD ryzen 5 3500 lü pclere bakın bütçeyi yükseltirseniz bulabilirim belki
Önerdiğiniz SDD kronik sorunlu.

Uzun süredir çalışıyorum. 5000tl kadar bir para biriktirdim. Babam ve dedem de bir miktar destek çıktılar. 7700tl kadar bir param oldu. Bilgisayar almak istiyorum ama ekran kartı sorunu devam ediyor. Çoğu kişinin de yaptığı gibi ben de ekran kartımı sonradan alacağım. Ona 4000tl para ayırdım. En azından bir süre eski monitörümü kullanacağım. Geri kalan ekipmanlarım da var. 3700tl ile sistemin ekran kartı dışındaki kısmını toplamak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Bir saniye, PC'ye geçip yardımcı olacağım.

HoYeon Jung

80+ Gold

Uzay montaj bir sistem oldu ve toplam 3.619,29TL oldu. 80TL'ye 2.elden kasa falan alırsın en kötü. Bütçeni aşabilirsen kasa önerebilirim. Ortalama 350-400TL'ye güzel bir kasa önerebilirim.

Kamil16

80+

Uzay montaj bir sistem oldu ve toplam 3.619,29TL oldu. 80TL'ye 2.elden kasa falan alırsın en kötü. Bütçeni aşabilirsen kasa önerebilirim. Ortalama 350-400TL'ye güzel bir kasa önerebilirim.
bu ay da alışırsam 700 tl daha alabilirim. Ne kadar artırabiliriz sistemi? Eklemeyi unutmuşum ama bir de en az 480gb ssd'ye ihtiyacım var.

HoYeon Jung

80+ Gold
bu ay da alışırsam 700 TL daha alabilirim. Ne kadar artırabiliriz sistemi?
Bir saniye, 4400TL'miş gibi bir sistem bakayım. Bakalım nasıl oluyormuş. Atarım buraya.

bu ay da alışırsam 700 TL daha alabilirim. Ne kadar artırabiliriz sistemi? Eklemeyi unutmuşum ama bir de en az 480gb ssd'ye ihtiyacım var.
Şöyle bir sistem topladım, depolama alanı düşük kaldı ancak öneririm. Ancak bütçenizi 24TL aşıyor.
Önereyim,
2 tane alıyoruz.

Belki daha uyguna mesh bir kasa bulunur, vallaha kusura bakma hiç bakamadım.

Belki bu parçalar veya farklı parçalar başka sitelerde daha uygun olabilir, onlara bakamadım. Bu sistemi tavsiye ederim ancak dediğim gibi depolama alanı düşük kaldı. Biraz daha biriktirip 300TL'ye HDD alırsın.
Bu sistem 3060Ti hatta bildiğim kadarıyla 3070 bile besleyebiliyor. Güzel bir sistem. Bütçe kısıtlı, bu kadar oldu.
Sen sanırsam 2060 takacaktın, şey yapabiliriz mesela. 10400F'li bir sistem toplarız ve diğer parçalara önem falan veririz. Nasıl istersen öyle yaparım.

Son düzenleme:

Kamil16

80+
Bir saniye, 4400TL'miş gibi bir sistem bakayım. Bakalım nasıl oluyormuş. Atarım buraya.

Şöyle bir sistem topladım, depolama alanı düşük kaldı ancak öneririm. Ancak bütçenizi 24TL aşıyor.
Önereyim,
2 tane alıyoruz.

Belki daha uyguna mesh bir kasa bulunur, vallaha kusura bakma hiç bakamadım.

Belki bu parçalar veya farklı parçalar başka sitelerde daha uygun olabilir, onlara bakamadım. Bu sistemi tavsiye ederim ancak dediğim gibi depolama alanı düşük kaldı. Biraz daha biriktirip 300TL'ye HDD alırsın.
Bu sistem 3060Ti hatta bildiğim kadarıyla 3070 bile besleyebiliyor. Güzel bir sistem. Bütçe kısıtlı, bu kadar oldu.
Sen sanırsam 2060 takacaktın, şey yapabiliriz mesela. 10400F'li bir sistem toplarız ve diğer parçalara önem falan veririz. Nasıl istersen öyle yaparım.
bence de 10400f toplasak daha iyi olacak ben zaten dediğiniz gibi rtx 2060 o da olmazsa gtx 1660ti filan düşünüyorum.

HoYeon Jung

80+ Gold
bence de 10400f toplasak daha iyi olacak ben zaten dediğiniz gibi rtx 2060 o da olmazsa gtx 1660ti filan düşünüyorum.
Tamam o zaman, hemen topluyorum.

2 tane RAM alıyoruz.

Bunlar güzel ancak, kasa hakkında pek bilgim yok. Bir araştır. Bu bütçede güzele benziyor. Mesh kasa ve 4 tane fanı var.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,917
Üyeler
161,928
Son üye
hasomazo
Top Bottom