45.000 Tl Laptop Önerisi

Huseyinatik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
405
Merhaba 40 45 bin tl aralığında fiyat performans bir laptop arıyorum. Genellikle Adobe, Corel ve 3D programlar için arada da oyun için kullanacağım. Soğutması da iyi olan laptop önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Ağırlıklı olarak bu programları kullanacaksan macbook yönelebilirsin yoksa orta segment işlemcili 4060 ekran kartlı laptoplara yönelmen gerekecek veya 2.elde 4070 ekran kartlı cihazlar var kendimde masaüstüne geçtiğimden ötürü 4070 7840hs laptopu 45k ya koydum ilana önünüzde 3 seçenek var ya macbook ya sofor orta segment ya da 2.el iyinin kötüsü olan mid-high sayılabilecek geçiş bir segment ama işlemci olarak 7940hs üzmeyecektir diye düşünüyorum bu işlemci veya klasmanında işlemcilerin olduğu sıfır cihazlarıda epey üzerinden karşılaştırabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun

büt çıkarsa buna bakın derim

Ağırlıklı olarak bu programları kullanacaksan macbook yönelebilirsin yoksa orta segment işlemcili 4060 ekran kartlı laptoplara yönelmen gerekecek veya 2.elde 4070 ekran kartlı cihazlar var kendimde masaüstüne geçtiğimden ötürü 4070 7840hs laptopu 45k ya koydum ilana önünüzde 3 seçenek var ya macbook ya sofor orta segment ya da 2.el iyinin kötüsü olan mid-high sayılabilecek geçiş bir segment ama işlemci olarak 7940hs üzmeyecektir diye düşünüyorum bu işlemci veya klasmanında işlemcilerin olduğu sıfır cihazlarıda epey üzerinden karşılaştırabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun
Bilgi ve öneri için teşekkür ederim bir tanıdık alacak nasipse o da taksitle almak istiyor yani ikinci el seçenek değilmiş. Macbookta program için iyi ama oyun derse o olmuyor. İkisinin tek birleştiği dediğiniz gibi 4060 ekran kartı + orta segment işlemci.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

büt çıkarsa buna bakın derim

HP nin laptoplarla ilgili bazı sıkıntılar var diyorlardı hocam. Tam bilmiyorum ama

Geri