ekran kartını nvidia düşünüyorum onun dışında pek önemli değilkafanda bileşenler varmı amd ekran kartı veya nvida özellik le işlemci şu olsun dediğin
Bence yeni kartları beklemelisin.Arkadaşlar 1 haftadır BlackFriday ı bekledim yani 40 Bin Tl Bütçem vardı ama 1 tane bile düzgün sistem gelmedi bütçeyi 40-45 Bin Bandında tutup nasıl bir sistem alabilirim
Yeni kartlar ne zaman geliyor hocamBence yeni kartları beklemelisin.
,KYBER 7A - Game Garaj
KYBER 7A-RTX4070, AMD Ryzen 7000 serisi işlemcili ve yeni nesil Nvidia GeForce RTX4070 serisi ekran kartı seçeneklerine sahip, AMD hazır sistem, oyuncu bilgisayarı KYBER 7A-RTX4070 en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
bütçene göre özelleştirebilirsn ssd marka ram 2x16 anakaratı da b serisi yapabilirsn soğutucuyu unutma
güzel duruyor sadece ram markasından emin olamadımAlıntıyı görüntüle
Böyle iyi mi sizce ?
birinde palit diğerinde inno3d var sanırsambunu özelleştir bide daha uyguna geliyo glaibaHunter 7A-RTX 4070 SUPER - Game Garaj
Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, Son nesil AMD RYZEN işlemci seçenekleri, Inno3d Nvidia Geforce RTX 4070 Süper ekran kartı, DDR5 model ram ve anakart seçenekleri ile Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
bunu özelleştir bide daha uyguna geliyo glaibaHunter 7A-RTX 4070 SUPER - Game Garaj
Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, Son nesil AMD RYZEN işlemci seçenekleri, Inno3d Nvidia Geforce RTX 4070 Süper ekran kartı, DDR5 model ram ve anakart seçenekleri ile Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
birinde palit diğerinde inno3d var sanırsam
bu iki model arasında inno3d bir tık daha serin diye biliyorum sıvı soğutmaya gerek yok bu arada bu da soğuturAlıntıyı görüntüle
Ramleri Kingston işlemciyide 7600x yapınca 44.5k ya geliyor ama Inno3D ye çok ısınıyor diyenler vardı sizce hangisi mantıklı olur ki
ileride upgrade ederim diye sıvı soğutma almayı tercih ettimbu iki model arasında inno3d bir tık daha serin diye biliyorum sıvı soğutmaya gerek yok bu arada bu da soğutur
Thermalright Peerless Assassin 120 SE WHITE ARGB TL-C12CW-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Beyaz Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Peerless Assassin 120 SE WHITE ARGB, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr