Hal1l
80+
gereksiz masraf değil diyorum bende 100w + daha iyi bir psuya geçiyor neyi gereksiz bunun500 TL 500 TL dir gereksiz masraf diyorum?
gereksiz masraf değil diyorum bende 100w + daha iyi bir psuya geçiyor neyi gereksiz bunun500 TL 500 TL dir gereksiz masraf diyorum?
Teşekkür ediyorum lakin hemen alamayabilirim. Bi 3 4 aya alabilcek gibi duruyorum. Şuan da sistem malzemelerini belirleyip piyasayı takip etmek amacım. Dediğim gibi 3 aya da alacağım inşallah.Ramleri 16 GB'a düşürebilirsiniz veya SSD'yi 500 GB'a düşürebilirsiniz bir süreliğine. Daha sonra onları eklersiniz. En kısa zamanda almanızı tavsiye ederim daha zamlar çok gelmedi sayılır. Şimdiden hayırlı olsun.
Modüler olsa mantıklı ama modüler falan da değil daha iyi psu değil kalite olarak aynılar...gereksiz masraf değil diyorum bende 100w + daha iyi bir psuya geçiyor neyi gereksiz bunun
Hydro ile Deepcool' un o modellere kalite olarak aynı sadece 100W fark yani. Ama bence verilir zaten. PSU da marka değil model önemli. Kim bilir belki deepcool' un o PSU sunu bile FSP falan uretiyordur (Sanmam ama)gereksiz masraf değil diyorum bende 100w + daha iyi bir psuya geçiyor neyi gereksiz bunun
Seasonic yapıyordur ya. Önceki deepcool PSU'larını seasonic yapıyordu.Hydro ile Deepcool' un o modellere kalite olarak aynı sadece 100W fark yani. Ama bence verilir zaten. PSU da marka değil model önemli. Kim bilir belki deepcool' un o PSU sunu bile FSP falan uretiyordur (Sanmam ama)
Orasını bilemem örnek olsun diye söyledim sadece. Sanmam dedim zaten.Seasonic yapıyordur ya. Önceki deepcool PSU'larını seasonic yapıyordu.