Çözüldü✓ 45.000 TL'ye RX 7900 XT'li sistem

Ramleri 16 GB'a düşürebilirsiniz veya SSD'yi 500 GB'a düşürebilirsiniz bir süreliğine. Daha sonra onları eklersiniz. En kısa zamanda almanızı tavsiye ederim daha zamlar çok gelmedi sayılır. Şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkür ediyorum lakin hemen alamayabilirim. Bi 3 4 aya alabilcek gibi duruyorum. Şuan da sistem malzemelerini belirleyip piyasayı takip etmek amacım. Dediğim gibi 3 aya da alacağım inşallah.

gereksiz masraf değil diyorum bende 100w + daha iyi bir psuya geçiyor neyi gereksiz bunun
Modüler olsa mantıklı ama modüler falan da değil daha iyi psu değil kalite olarak aynılar...

fsp ile deepcool aynı kalitede ???
tamam ben daha fazla bir şey yazmayacağım.

gereksiz masraf değil diyorum bende 100w + daha iyi bir psuya geçiyor neyi gereksiz bunun
Hydro ile Deepcool' un o modellere kalite olarak aynı sadece 100W fark yani. Ama bence verilir zaten. PSU da marka değil model önemli. Kim bilir belki deepcool' un o PSU sunu bile FSP falan uretiyordur (Sanmam ama)

Hydro ile Deepcool' un o modellere kalite olarak aynı sadece 100W fark yani. Ama bence verilir zaten. PSU da marka değil model önemli. Kim bilir belki deepcool' un o PSU sunu bile FSP falan uretiyordur (Sanmam ama)
Seasonic yapıyordur ya. Önceki deepcool PSU'larını seasonic yapıyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,554
Üyeler
192,407
Son üye
chandly
Geri