45.000TL'ye laptop önerisi

45.000 TL'ye yazılım için laptop arıyorum. Daha iyi bir öneriniz var mı yoksa bu yeterli mi? Amazon'da 9 taksit imkanım var. Mobil programlama için arıyorum. https://www.amazon.com.tr/dp/B0FMRMVD44?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
ikiside alınmaz bu en mantıklı seçenek

bu seriyle anakartı komple değiştirdiler diye biliyorum. sorun hx işlemcide olsa bütün laptoplar yanar
O önceki seride vardı ama Lenovo açıklama yapmadan yeni seri basmaya başladı. Ben donanıma bakarak önerdim ama kendim alacak olsam bende Lenovo almazdım. Fakat Erazer da almazdım. 5060 Erazer alacağıma 5050 F16 alırım.
erazer gayet kaliteli alman markası üretimi msi ile aynı fabrikada yapılıyo ve donanım olarak da iyi. asus tuflarda da hp gibi hall sensör sorunu var

erazer gayet kaliteli alman markası üretimi msi ile aynı fabrikada yapılıyo ve donanım olarak da iyi. asus tuflarda da hp gibi hall sensör sorunu var
F16 modellerinde sorun yok. En kaliteli modellerden biri bu bütçede. Ben şahsi olarak Eraser almam ve önermem. Ama önerene de alana da yapma demem.

F16 modellerinde sorun yok. En kaliteli modellerden biri bu bütçede. Ben şahsi olarak Eraser almam ve önermem. Ama önerene de alana da yapma demem.
hall sensör her laptopda var ve kronik olduğu için sorunlu olmuyo bozulmaya meyilli bi parça ve asuslarda tasarım kaynaklı yerleştirildikleri konum yüzünden çok bozuluyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,558
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll
Geri