Neler Yeni

45-48k Civarı Alınabilecek En İyi Gaming Laptop

Herkese merhaba,

45-48k civarı bütçem var. Aşağıdaki HP Victus'tan daha iyi bir seçenek var mıdır size bi sormak istedim.

Bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim.
Ürün Linki

1_org_zoom.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emir kala
Mesela burda vazgeçilmez kriter hangisi? Bir de 4070 lik bir ekran kartına QHD ekran biraz fazla degil mi (tamamen merakımdan soruyorum) Yani bu ekran kartı daha cok Full HD oyunlara hitaben sanıyorum. Ama QHD kriteri illa olsun diyorsan ona gore bir araştırma yapayım senin için.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesela burda vazgeçilmez kriter hangisi? Bir de 4070 lik bir ekran kartına QHD ekran biraz fazla degil mi (tamamen merakımdan soruyorum) Yani bu ekran kartı daha cok Full HD oyunlara hitaben sanıyorum. Ama QHD kriteri illa olsun diyorsan ona gore bir araştırma yapayım senin için.
QHD gelecek yıllar için güncelliğini koruması adına. kullanımı yoğunlukla iş olarak düşünebiliriz haftada 5-6 saat de competitive olmayan oyunlar. bunu seçme amacım 32 gb ram + 4070 + qhd olması. 5-6 bin altında fhd 16 gb ram 4060'lı cihazlar var. 5-6 bin için değmez diye düşünüyorum.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
2K sorun yaratmaz. 4070 4070 Ti 2K Oyunculuk için geliştirilen kartlar. Oyunu geç her şey için yüksek çözünürlük göz için daha iyi.

Top Bottom