Yardım 45-50bin ₺ Laptop Önerisi

Amd lerde yok, hxlerde var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu da çok iyi fiyat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da güzel fiyat. https://ty.gl/t786crfno9bkb
Casper g870 kargolaması çok uzun sürecek hocam bana kargosu çok uzun sürmeyecek bir laptop lazım.
Casper ile iletişime geçtim aynı gün verilir yazıyor ama onu sipariş eden arkadaşa sordum hala kargoya verilmedi bile ve benim kısıtlı bir zamanım var

Casper g870 kargolaması çok uzun sürecek hocam bana kargosu çok uzun sürmeyecek bir laptop lazım.
Casper ile iletişime geçtim aynı gün verilir yazıyor ama onu sipariş eden arkadaşa sordum hala kargoya verilmedi bile ve benim kısıtlı bir zamanım var
Şuan hafta sonu ve 15 temmuz tatil dönemine geldik. Bütün sitelerde kampanyada. Ürününü hemen yakında vs alman çok mümkün değil gibi

Şuan hafta sonu ve 15 temmuz tatil dönemine geldik. Bütün sitelerde kampanyada. Ürününü hemen yakında vs alman çok mümkün değil gibi
Mediamarkt veya Vatan Bilgisayar gibi mağazdan teslim al seçeneği olan sitelerden almam gerekecek

Taksit sayısı az, windowslu olduğundan ürünler fiyat pahalı vs. Sen bilirsin
Hocam dediğim gibi elimde olsa veya bilsem ki 2-3 güne elime ulaşacak gider sipariş ederim ama önümde çok uzun vakit yok :( Taksitli almayacağım ayrıca hocam...

Geri