Neler Yeni

45-55 Bandında Sistem Önerisi

Pearl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Zeki Özarslan
Bütçe
50
Bilgisayardan çok anlayan biri değilim, 2-3 yıl önce 2060 ve Ryzen 3600x'li bir sistem almıştım. Artık üst segment bir bilgisayara geçmek istiyorum.

Bütçem 45-55k, monitörüm mevcut 144 AOC 24G2W1G4 kullanıyorum, önümüzdeki aylarda onu da değiştireceğim yine onun için de önerileriniz varsa ayrıca yazabilirsiniz.

Sistemde en az 1TB SSD, 32 GB RAM ve sıvı soğutucu olursa güzel olur.

Bthn_Klkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Batuhan KELEKÇİ
Bilgisayardan çok anlayan biri değilim, 2-3 yıl önce 2060 ve Ryzen 3600x'li bir sistem almıştım. Artık üst segment bir bilgisayara geçmek istiyorum.

Bütçem 45-55k, monitörüm mevcut 144 AOC 24G2W1G4 kullanıyorum, önümüzdeki aylarda onu da değiştireceğim yine onun için de önerileriniz varsa ayrıca yazabilirsiniz.

Bende çok anlamam ama buraya bilgili üstadlarım gelip yardım ederler. Onun dışında gerek Ütopya olsun gerek Sinerji olsun bu tür sitelerden bütçenize uygun hazır sistemlere bakabilirsiniz.

Pearl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Zeki Özarslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende çok anlamam ama buraya bilgili üstadlarım gelip yardım ederler. Onun dışında gerek Ütopya olsun gerek Sinerji olsun bu tür sitelerden bütçenize uygun hazır sistemlere bakabilirsiniz.
Ya onları görüyorum ama işte beğendiğim şeyde nelerin değişmesi gerektiğini bilmiyorum. Mesela geçen bir sistem iyiydi yükseltmelerle birlikte ama arkadaşım o sistemi sertifikasız bir PSU ya emanet etmişler dedi. Bu tarz detayları bilmiyorum

Emre01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emre Can ÖZER

dostum kart veya işlemci tercihin varmı ona göre atayım bir kaç sistem

Bthn_Klkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Batuhan KELEKÇİ
Ya onları görüyorum ama işte beğendiğim şeyde nelerin değişmesi gerektiğini bilmiyorum. Mesela geçen bir sistem iyiydi yükseltmelerle birlikte ama arkadaşım o sistemi sertifikasız bir PSU ya emanet etmişler dedi. Bu tarz detayları bilmiyorum
Evet arkadaşınız doğru demiş. Sertifikasız PSU demek Watt değerinden sonra işte 80+ bronze/silver/gold gibi ibareler sertifikalı olduğunu belirtir.

Pearl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Zeki Özarslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam fark etmez ama sanırım Nvidia daha önde
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum kart veya işlemci tercihin varmı ona göre atayım bir kaç sistem

Emre01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emre Can ÖZER
dostum kart veya işlemci tercihin varmı ona göre atayım bir kaç sist

Mesaj otomatik birleştirildi:

bir kaç yükseltme yaparsın m2 sıvı soğutma ile yaklaşık 55k olur zaten
bunun içinde de yükseltmeler yaparsın bütçeyi geçnmiyor zaten

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
bir kaç yükseltme yaparsın m2 sıvı soğutma ile yaklaşık 55k olur zaten
bunun içinde de yükseltmeler yaparsın bütçeyi geçnmiyor zaten

50k fiyatlı hazır sistem bütçede anakartlar çok kötü olmuş. itopya bence kazıklamış o sistemlerde bana aşırı pahalı geldi.

Top Bottom