- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyat bandına önerecegin modeller neler pekiErazer'de Ddr4 Ram var. İşlemcisi de eski. 4070 100w ile sınırlandırılmış
Bu fiyat bandına önerecegin modeller neler pekiErazer'de Ddr4 Ram var. İşlemcisi de eski. 4070 100w ile sınırlandırılmış
Peki attığım erazerin 4060 lı versiyonun ekran kartının watt değeri nedir bulamadım4050 si bile 48 k alınmaz boşver
100 wat olması lazım biraz düşük ama seni idare eder bir sıkıntı yaşamazsınPeki attığım erazerin 4060 lı versiyonun ekran kartının watt değeri nedir bulamadım
Tamamdır saolun yardımınız için100 wat olması lazım biraz düşük ama seni idare eder bir sıkıntı yaşamazsın
2.el elektronik cihaz almak pek bana göre mantıklı değil ama düşüncen için sağol45 bin tl ye pek sorunsuz problemsiz cihaz yok olanlar var ama onlarında performansı bi tık düşük kalıyor ama dediğim gibi 100 wat yeter ddr4 bi tık sıkıntı onun dışında başka bir sıkıntısı yoktur daha fazla önermek istedim ama sıfır cihazlar çok pahalı senin bütçeni çok aşıyor benden sana tavsiye 2.el garantili bir cihaz bak
Sana kalmış 2.elde garantili sorunsuz performanslı bir cihaz bulursan al bulamazsan sıfır al geç2.el elektronik cihaz almak pek bana göre mantıklı değil ama düşüncen için sağol
Tamamdır saolunSana kalmış 2.elde garantili sorunsuz performanslı bir cihaz bulursan al bulamazsan sıfır al geç
Peki game garajdan almak ne kadar mantıklı sizce bazı kötü yorumlar varSana kalmış 2.elde garantili sorunsuz performanslı bir cihaz bulursan al bulamazsan sıfır al geç
Hocam var ama yani senin bütçede sorunsuz bunlar var ha ben marka istiyorum sorunsuz yok mu diyorsan o zaman 2.el garantili alacaksın lenovo loq , acer nitro vs.bunlar sorunlu cihazlar attığın cihazlarda sorunlu cihaz sana kalmış bana sorarsan ben türk malı alırmıyım almam ama bu fiyat bandında bunlar var onun için sana 2.garantili sorunsuz performanslı bir cihaz bak dedimPeki game garajdan almak ne kadar mantıklı sizce bazı kötü yorumlar var
Game Garaj sağdan soldan parça toplama bilgisayar. Kötülemek istemem ama 3 gün önce ortalama 5-6 bin zam yaptı ürünlerine. Bu onu fiyat performans olmaktan uzağa taşıdı.Peki game garajdan almak ne kadar mantıklı sizce bazı kötü yorumlar var
Laptoplarda damı aynı problem varGame Garaj sağdan soldan parça toplama bilgisayar. Kötülemek istemem ama 3 gün önce ortalama 5-6 bin zam yaptı ürünlerine. Bu onu fiyat performans olmaktan uzağa taşıdı.
peki m2 macbook air ne diyon 37 lira aiınmazmı senceLaptoplarda damı aynı problem var