Arkadaş merhaba bütçem 35 bindi bizim buradaki telefoncuya iPhone 13 almaya gittim konuştuk ettik ben sana yine 13 verrim ama sokakdaki herkeste 13 var telefonun bir ayrılacağı kalmadı saterkende düşükden gider sen 10 ya da 15 bin daha köy 40 ile 50 bin arasında sana 13 pro ya da pro Max ayarlayım dedi telefon zaten şuan 16 pro Max a kafa tutuyor gayet güzel bir cihaz ayriyeten 2 yıl sonra gelip satmak istesen bile gayet kolayca ve güzel bir fiyata satarsın dedi bende kabul ettim biz bunları konuşalı 1 2 gün oldu aradım bugün dün 13 pro geldi ama ekranında çok çizik vardı bizi bilirsin biz hatasız cihaz çalışırız o yüzden almadım dedi ama telefon acilse 13 pro Max var sadece arka kasası biraz çizik dedi ama almışken hatasız almak istersin dedi bende katıldım vaktim var beklerim abi dedim tamam ben sana haber edicem dedi iyi mi? yapıyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum ama 2.el tr 13 pro Max ya da 45 bine yd 16 pro maxlar satılıyor yd olması bana koymaz ben 2 telefonla gezerim hallederimde dediğim gibi kararsız kaldım
Son düzenleme: