378178137189793
80+
xDHocam sınırsız WhatsApp internetide gelmiş. WhatsApp Tan online canlı olarak arkadaşımla izleyebilirim fAlıntıyı görüntüleilm falan
xDHocam sınırsız WhatsApp internetide gelmiş. WhatsApp Tan online canlı olarak arkadaşımla izleyebilirim fAlıntıyı görüntüleilm falan
O zaman ben olsam kesin telefon internetini kullanırdım. Ama kısa süre içerisinde bitecektir, dışarıda filan işine yarayacaksa sonradan pişman olabilirsin. Mesela 720P'de izleyeceğin 10 dakikalık video 300-400 MB'dan fazla internet harcayacaktır.Evdeki net 1.4 MB/sec
H-hocam 45 GB diyoruz ne bitmesiO zaman ben olsam kesin telefon internetini kullanırdım. Ama kısa süre içerisinde bitecektir, dışarıda filan işine yarayacaksa sonradan pişman olabilirsin. Mesela 720P'de izleyeceğin 10 dakikalık video 300-400 MB'dan fazla internet harcayacaktır.
Mobil verini evin wifi ı yapEvdeki net 1.4 MB/sec
Hocam telefon annemin ama sabit durmuyor. Sabaha kadar evin wifisi olur da sabah evin wifisi olamaz. Akşam pcyi açıp oyun falanda indiricem.Mobil verini evin wifi ı yap
45 GB bilgisayar kullanımında fazla değil. Ben kullansam en fazla 7-8 gün dayanır herhalde.Fatura biraz patlamış ama. 200tlsi taksit geriyannısı internetAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
H-hocam 45 GB diyoruz ne bitmesi
o da varHocam telefon annemin ama sabit durmuyor. Sabaha kadar evin wifisi olur da sabah evin wifisi olamaz. Akşam pcyi açıp oyun falanda indiricem.
Hocam evdeki netin şöyle bi artı yönü var yavaş ama sınırsız. Aylık 400 GB küsür internet harcıyorum evdeki nette PC ile. Yavaş olması dışında sorun yok keyfine bakıyorum. Ama mobilin büyük çaplı indirmeler de bitmesi kötü45 GB bilgisayar kullanımında fazla değil. Ben kullansam en fazla 7-8 gün dayanır herhalde.
Senin ne kadar internet harcadığına göre değişir tabi ki.