Krosakı Ichıgo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 380
yok 2 kere yaşadım konu açmıştım yine aynı şeyi yazdılar cevap vermedim şimdi cevap veresim geldi ağırlık durum yokTamam reis ağır oldusam özür. Hayırlı olsun
yok 2 kere yaşadım konu açmıştım yine aynı şeyi yazdılar cevap vermedim şimdi cevap veresim geldi ağırlık durum yokTamam reis ağır oldusam özür. Hayırlı olsun
Yo yani kaba oldusam özüryok 2 kere yaşadım konu açmıştım yine aynı şeyi yazdılar cevap vermedim şimdi cevap veresim geldi ağırlık durum yok
kanka ne kabası yani 5000 vermişim 20 30 tl mi veremiycem ya allahım senin anladğın şekilde olsaydı haklıydın benim hatamYo yani kaba oldusam özür
MD 2 gibi uygun fiyatlı bir sistem gelmez, ama yine de avantajlı olur.Abi bir şey sormak istiyorum MD2 sistemi sipariş ettim yeni gelen sistem bu sistemden f/p olarak daha iyi mi olur yoksa bu seviyelerde mi?
Bir daha gelse bile itopyadan hiç bir şey alınmaz onu anladık arkamızda kimse durmuyor söz vernelri de gördükMD 2 gibi uygun fiyatlı bir sistem gelmez, ama yine de avantajlı olur.
Bir daha gelse bile itopyadan hiç bir şey alınmaz onu anladık arkamızda kimse durmuyor söz vernelri de gördük
Koronavirüs süreci ve sokağa çıkma yasakları şirketi çalışmaktan alıkoydu ve insanlar evde kalınca bilgisayar satışları 4 5 kat arttı, buraya kadar anlaşılabilir. Ancak 9 ayda bu durumu düzeltebilirlerdi...Bir daha gelse bile itopyadan hiç bir şey alınmaz onu anladık arkamızda kimse durmuyor söz vernelri de gördük
Siz ilk önce kuralları öğrenin sonra gelin.kardes sorunu yasayan sızler degılsınız burda duyar kasmayın ondan once olanları okuda gel
neyın kuralı ne dıyorsun agzımdan herhangı bır kufur cıktıgını gordun mu ?Siz ilk önce kuralları öğrenin sonra gelin.
Kanka birklalim bunları lafdan anlamıyorlarneyın kuralı ne dıyorsun agzımdan herhangı bır kufur cıktıgını gordun mu ?
Ben gayet belgelerle sorunumu ılettım ve konum engellendı ne diyorsun sen?
sen basıma gelen olayı kavramadın bıle konusma lutfen
birincisi benım konumda arkadas hakaret etmedı ve ettıgı hakaret boktan fırma dedı bu cocuk 3 gundur fırmayla cebelleşiyoruz bunu dedıgı için mi IP ban yedi?
Aynen 450 kişi kardeşim h.o.İyiymiş. 450 kişiye hayırlı olsun diyorum. @Abdullah Hacıgül 'ü hem tebrik ediyorum hem de ona teşekkür ediyorum hizmetleri için.![]()