He bir de saflık oranına bak. 5gram içip 5 gram kreatin alabileceklerin daha iyi oluyor nedense. Bazı ürünler atıyorum 6-7 gram ölçek içmeni söyleylip 5 gram kreatin içeriyor.Kreatin zaten saf bir şey. Kreatin monohidrat olan her kreatini alabilirsin. 5 gram tüketiceksin. İçerisinde ilaveli bir şeyler olmayanından alabilirsin.
Hardline olur başkası olur, farklarının olacağını sanmıyorum. (bilindik markalar için). Aralarındaki fiyat farkı marka kar oranlarıyla alakalıdır.
Link atar mısınKanka daha önce Amerikan marka bir şey kullanmıştım ama cacık çıktı ronic şuan ucuz ve değerlendirmesi yüksek o nasildir ?
Hocam bahsettiğiniz ürünler bütçemin iki katı ve ronic de kreatin oranı iyi gibi fiyat bazındaAromalı supplamentlerden uzak durmalısın hocam gereksizler. Creatinede genellikle fark yok diyorlar ama şahsi görüşüm var. Hardline kullanıp aldığım etkiyi kingsize kullanarak alamıyorum. Creatine konusunda bana göre 1-hardline 2- reflex ( şuan kullanıyorum)
Evet hocam farkettim ne yazık ki. Arkadaşınız var ise kingsize 1kg alın parayı bölüşün isterseniz. Diğer türlü ronic de güzel sorun yokHocam bahsettiğiniz ürünler bütçemin iki katı ve ronic de kreatin oranı iyi gibi fiyat bazında