Neler Yeni

450 TL bandında alınabilecek en iyi 240gb SSD Önerisi

Şu an aktif olarak kullandığım SSD'im Toshiba Ocz TR200 240GB modeli. 3 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum ve sağlığı %83 seviyelerinde. Daha evvel Firmware güncellemesini yapmıştım diskin ömrü artsın diye.
Fakat bazen yeni bir SSD alsam mı diyorum ama, bilemedim. 870 Evo almak istiorum ama, onun fiyatıda malum. Bu fiyat aralığında en iyi ömrü olan ve vaadettiği hızları verebilecek bir SSD var mıdır dostlar?

Teşekkürler şimdiden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Berkay Çiftçi
Şu an aktif olarak kullandığım SSD'im Toshiba Ocz TR200 240GB modeli. 3 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum ve sağlığı %83 seviyelerinde. Daha evvel Firmware güncellemesini yapmıştım diskin ömrü artsın diye.
Fakat bazen yeni bir SSD alsam mı diyorum ama, bilemedim. 870 Evo almak istiorum ama, onun fiyatıda malum. Bu fiyat aralığında en iyi ömrü olan ve vaadettiği hızları verebilecek bir SSD var mıdır dostlar?

Teşekkürler şimdiden.
anakartında m2 girişi varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

m2 yoksada pny iyidir güzel markadır vaddettiği hızları yakalar genelde benim ssd yakalıyor yani izlediğim testlerde felanda iyidi tavsiye ederim linki bırakıyorum buraya https://www.incehesap.com/pny-cs900-ssd7cs900-240-pb-240gb-ssd-disk-fiyati-47701/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,295
Üyeler
161,431
Son üye
SaynOk
Top Bottom