forum.donanimarsivi.com
Bilek desteği olan bir tane daha model yok mu bütçeyi biraz aşabilirim birde blue swicth çok ses çıkartıyorGamekay MK61
Rehberimde kupon kodu ile beraber var.
[Rehber] Her Bütçeye Uygun (kısmen) Klavye önerisi
Merhaba sevgili da forum üyeleri, Sizler için çok seçenekli bir rehber hazırladım. Bu rehber forum tarihin en çok seçenekli rehberi olacak gibi gözüküyor. Önerilerinizi bekliyorum, Bangood kupon bulmam için yazmanız yeterli Hadi başlayalım: Başlamadan bir isteğim var: Beğendiyseniz lütfen...forum.donanimarsivi.com
Blue değilki ne alaka?Bilek desteği olan bir tane daha model yok mu bütçeyi biraz aşabilirim birde blue swicth çok ses çıkartıyor
Beyaz olup bilek destekli olan yok bu fiyata.Bilek desteği olan bir tane daha model yok mu bütçeyi biraz aşabilirim birde blue swicth çok ses çıkartıyor
Hmm tamam klavye incelemelerine de bakayım birde bu sistede garanti yok mu var mı ? Son olarak da 9. Fotoğrafta mavi swicth gözüküyor da ondan dedim secilebiliyorsa iyiBlue değilki ne alaka?
İstediğiniz switchi seçiyorsunuz
![]()
[TRY2,396.73~2551.39] GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuş Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürümm.banggood.com
İndirim kuponu da rehberimde.
Bilek desteği pek önemli değil ve beyaz olupta bilek destekli olan yok.
Garanti var ama yutdışından geldiği için uzun süreçli bir site satın alırken bunları işaretlemen şart.Hmm tamam klavye incelemelerine de bakayım birde bu sistede garanti yok mu var mı ? Son olarak da 9. Fotoğrafta mavi swicth gözüküyor da ondan dedim secilebiliyorsa iyi
gamakay mk61 ama yellow öneririrm red gibi ama daha hızlı bir de bwkb1Mouse pad beyaz mouse beyaz reactor
Klavye de kasa da beyaz yapayim diyorum artık o yüzden beyaz klavye öneriniz var mı ?