50 tl daha çıkarım dersen;450 TL civarı pc için kulaklık arıyorum oyun için kullanacağım .
Şimdiden teşekkürler
Razer ürünlerini pek sevmiyorum önerebileceğin başka bir marka varmı acaba50 TL daha çıkarım dersen;
![]()
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Şuan için en f/p ürün hocam.Razer ürünlerini pek sevmiyorum önerebileceğin başka bir marka varmı acaba
Kanalı aktif olarak takip ediyorum videoyu izledim az öncede ama önceden kötü bir deneyim edindim servistede biraz sıkıntı çektim onun için tekrardan almaya çekiniyorumŞuan için en f/p ürün hocam.
belki fikriniz değişir şu videoyu bir izleyin;
Önerin için teşekkürler eğer 7.1sağlam bir şey bulamassam deneyebilirimRampage pulsar 250tl ye 2 sene oldu kulaniyorum gayet iyi. Tek sikinti fazla soyuluyor derisi suni değil
Karaken 7.1 mi bu mu sizce50 TL daha çıkarım dersen;
![]()
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
hocam atma o linki stok biterse50 TL daha çıkarım dersen;
![]()
Kraken x7.1*Şuan için en f/p ürün hocam.
belki fikriniz değişir şu videoyu bir izleyin;
v2xKaraken 7.1 mi bu mu sizce
v2xhocam atma o linki stok biterse
peki h3 mü v2 x mi
kraken mi v2 x mikraken
Mesaj otomatik birleştirildi:
v2x