Calidelly 80+ Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 368 Reaksiyon skoru 117 20 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Logitech olarak ne öneriniz olur sadece razer değil de ne bileyim başka öneriniz var mı Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 20 Ağustos 2021 Deathadder v2 aldım umarım hoşnut kalırım teşekkürler.
Logitech olarak ne öneriniz olur sadece razer değil de ne bileyim başka öneriniz var mı Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 20 Ağustos 2021 Deathadder v2 aldım umarım hoşnut kalırım teşekkürler.
DA_mødları_çok_iyi Cezalı 80+ Gold Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 6,338 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 3,321 20 Ağustos 2021 #15 Razer basilisk x hyperspeed kullanıyorum önerebilirim. Kablosuz olarak f/p açısından rakipsiz. Hiç razerdan f/p bir cihaz beklemezdim
Razer basilisk x hyperspeed kullanıyorum önerebilirim. Kablosuz olarak f/p açısından rakipsiz. Hiç razerdan f/p bir cihaz beklemezdim
Calidelly 80+ Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 368 Reaksiyon skoru 117 21 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Hesef yazmış: Razer basilisk x hyperspeed kullanıyorum önerebilirim. Kablosuz olarak f/p açısından rakipsiz. Hiç razerdan f/p bir cihaz beklemezdim Devamı için tıklayın... Deathadder v2 aldım gayet hoş sensörü çok hoşuma gitti milim oynatsan algılıyor.
Hesef yazmış: Razer basilisk x hyperspeed kullanıyorum önerebilirim. Kablosuz olarak f/p açısından rakipsiz. Hiç razerdan f/p bir cihaz beklemezdim Devamı için tıklayın... Deathadder v2 aldım gayet hoş sensörü çok hoşuma gitti milim oynatsan algılıyor.