Neler Yeni

450 TL'ye f/p kasa önerisi?

Echizeinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emre mert demirci
Instagram
echizeinn
Steam
emremert41
merhabalar arkadaşlar elimde 80plus 500w psu'm var ancak kasamın hava akışı ve görüntüsü yeterince iyi değil bende 450 tl ye kadar bütçe ayırıp fiyat performans olarak beni üzmeyecek hemde görüntü kablolama ve soğutma açısından bana yeterli olabilecek kasa aramaya başladım ancak çok fazla seçenek var ve ne almalıyım işin içinden çıkamadım önerilerinizi ver yardımlarınızı bekliyorum.İyi forumlar :)

emmi

80+
Merhaba , Önerebileceğim Kasalar Var..;

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
𝓑𝓮𝓭𝓲𝓻𝓱𝓪𝓷 𝓢𝓮𝔂𝔂𝓲𝓭𝓸ğ𝓵𝓾
merhabalar arkadaşlar elimde 80plus 500w psu'm var ancak kasamın hava akışı ve görüntüsü yeterince iyi değil bende 450 tl ye kadar bütçe ayırıp fiyat performans olarak beni üzmeyecek hemde görüntü kablolama ve soğutma açısından bana yeterli olabilecek kasa aramaya başladım ancak çok fazla seçenek var ve ne almalıyım işin içinden çıkamadım önerilerinizi ver yardımlarınızı bekliyorum.İyi forumlar :)
https://www.incehesap.com/msi-mag-f...S88DmTc5SkqAqNPa7ekkOKq_MddgLLJsaAvyeEALw_wcB abdullah abinin kanalında bu kasa incelemesi mevcut gidip bakabilirsin

Echizeinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emre mert demirci
Instagram
echizeinn
Steam
emremert41
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aslında baktıklarımın arasında var ama ben girintili çıkıntılı veya oval hatlı tasarımlardan pek hoşlanmıyorum tüz ve keskin hatalara sahip olmasını tercih ederim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba , Bütçe Belirtmemişsin Ama Önerebileceğim Kasalar Var..;

450 tl olarak belirtmiştim bütçemi hocam :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ahmet Furkan ARABACIOĞLU

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26

Echizeinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emre mert demirci
Instagram
echizeinn
Steam
emremert41

morkkoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mirza
Kardeşim tam sana göre bi kasa önereceğim.
Cooler Master MasterCase Pro 3 modeli asla üzülmezsin bi bak araştır. Otomatik karar kılacaksın. ?

Top Bottom