450 Watt PSU RTX 2060 Beslermi ?

Hocam kartı değiştirmek perine PSU yu değiştirin derim çünkü 300w artık çoğu sisteme yetmez
Tamamdır sağolun sistemi satıcam gitmeden o yüzden sıfır masrafsız yapmak istiyordum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu alın, sizi yarı yolda bırakmaz. İleride istediğiniz kartı takabilirsiniz.

Teşekkürler mwe white 750-650 veya bunu alırım.

hangi rtx 2060 ?

Ben adım kadar eminim demedim güzel kardeşim
Sadece hesaplama araçları kullandığım vakit yetiyor şuan işlemcinin çektiği gücüde ölçüyorum matematiksel olarak yettiğini beyan ediyorum.
La eminsen 450w ile çalıştır sistemi daha ne konu açıyorsun, insanların önerilerini dinlemeyeceksen açma konuyu 450w psu ile 2060 ekran kartını çalıştır da sürekli reset atsın pc.

La eminsen 450w ile çalıştır sistemi daha ne konu açıyorsun, insanların önerilerini dinlemeyeceksen açma konuyu 450w PSU ile 2060 ekran kartını çalıştır da sürekli reset atsın PC.
Hhahaha kral emin değilim etiketlediğin yorumda da yazıyor emin değilim :) sadece matematiksel olarak yettiğini söyledim ve fikir almak istediğim neden sinirlendin.

Hhahaha kral emin değilim etiketlediğin yorumda da yazıyor emin değilim :) sadece matematiksel olarak yettiğini söyledim ve fikir almak istediğim neden sinirlendin.
Hocam insanların önerilerini dinlememişsin çünkü, yani yetse bile sağlıklı olmaz onu diyoruz, küçük bir overclockda pc reset atar, boost hızlara ulaşır işlemcin pc reset atar. Zaten rtx 2060 alıyorsan minimum fsp hv pro 550w almalısın bence.

Hocam insanların önerilerini dinlememişsin çünkü, yani yetse bile sağlıklı olmaz onu diyoruz, küçük bir overclockda PC reset atar, boost hızlara ulaşır işlemcin PC reset atar. Zaten rtx 2060 alıyorsan minimum fsp hv pro 550w almalısın bence.
Tamam hocam ama önerilen arkadaşlar fikir beyan etmek yerine direk yetmez veya bunu al şu kadar gerekir diye belirtmiş bende paket tdp değerleri ve bazı siteler üzerinden hesaplamalara göre yettiğini söyledim. Ama bu kadar yorum varsa vardır bir bildikleri teşekkürler.

Geri