450 Watt PSU RTX 2060 Beslermi ?

Tamam kartı alıcam çalışırsa tekrar konuşuruz burda krallar çalışmazsa zaten yenisini almak şart.
sen o kartı 2 k ya alsana bakıyım hatta 2k yada gerek yok bi pubg gir veya stress teste sok

Yetme ihtimali imkansız. Sadece Ekran Kartının TDP değerine bakmayacaksın.
Tamamdır üstadım kartı yarın değiştiriyorum yenisini alırız artık teşekkürler.

Fikir almak istedim sadece güzel kardeşim muhtemelen yaşın küçük ben biliyorum neler olacağını ama böyle kesin bir dille reddetmek biraz sinirlendirdi beni kusura bakma.
Abe benim yaşım 7 abe, seni kırdıysam özür dilerim lütfen anneme ve babama söyleme

sen o kartı 2 k ya alsana bakıyım hatta 2k yada gerek yok bi PUBG gir veya stress teste sok
Yapıcam merak ettiğim açılırmı açılmazmıydı oyun falan çok oynamıyorum 4-5 ay idare etmesiydi amacım.

Bütçe verilirse öneri yapabilirim. Dandik bir şey almanızı istemem.
1000 Liraya kadar çıkabilirim psu için ama ama yakında işlemcide değiştiricem o zaman almak istiyordum ,şimdi alırım yapcak bir şey yok teşekkürler.

Tamamdır üstadım kartı yarın değiştiriyorum yenisini alırız artık teşekkürler.
Hocam kartı değiştirmek perine psu yu değiştirin derim çünkü 300w artık çoğu sisteme yetmez

1000 Liraya kadar çıkabilirim PSU için ama ama yakında işlemcide değiştiricem o zaman almak istiyordum ,şimdi alırım yapcak bir şey yok teşekkürler.
Bunu alın, sizi yarı yolda bırakmaz. İleride istediğiniz kartı takabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,421
Üyeler
192,715
Son üye
Felaket4121
Geri