Neler Yeni

4500, 5000 TL arası kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
SAMET
Daha çok hikayeli oyunlar film dizi izleyecigim 1,5 haftadır araştıriyorum çok arada kaldım kablosuz onerdiginiz varmı FPS oyunlari daha az oynuyorum

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Ali
Daha çok hikayeli oyunlar film dizi izleyecigim 1,5 haftadır araştıriyorum çok arada kaldım kablosuz onerdiginiz varmı FPS oyunlari daha az oynuyorum
Corsair Hs80 biraz ağır ama casual gaming için baya iyi. Eğer mikrofonun varsa Logiech G733 de olur. İkisinede güzel EQ ayarı lazım.

EnEES4113

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Enes
Corsair Hs80 biraz ağır ama casual gaming için baya iyi. Eğer mikrofonun varsa Logiech G733 de olur. İkisinede güzel EQ ayarı lazım.
Katılıyorum G733 öneririm fakat mikrofonu iyi değil eğer ayrı bi mikrofonun yoksa bence alma

Wendyrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
Çiçek sepetinde şuan g733 var 4 k kusur ben alicam sanada öneririm hem kablosuz hemde baya rahat

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Ali
Yani mikrofonu eger yayıncı falan değilseniz idare eder

Wendyrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
Mikrofonu kötü değilki abartma sende normal mikrofon ben kullandım cokda iyi kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
SAMET
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani bunu çok önerdiler bide hyperx could 3 wireless önerildi razer barracudax bide son olarak nice stell sries 5 sizce bunlarda sizin onerdiginiz daha iyi mi?

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Ali
Yani bunu çok önerdiler bide hyperx could 3 wireless önerildi razer barracudax bide son olarak nice stell sries 5 sizce bunlarda sizin onerdiginiz daha iyi mi?
Razer barracuda leş gibi bulaşma ona. Bu dediklerinden hepsi iyi aslında ama ben ya Logitech ya da Steel series tercih ederdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
SAMET
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Razer barracuda leş gibi bulaşma ona. Bu dediklerinden hepsi iyi aslında ama ben ya Logitech ya da Steel series tercih ederdim.
Ya knk çok arada kaldım bu gün ince hesapta gaming gecesi var steel sries nova 5 5bin TL logtecein ses cızırtı sorunlari varmış yani öyle yayıncı fln da değilim günde Max 3 saat fln oynarım dediğim gibi son bişey de ona göre Alaçam sen anliyorsun galiba 😂

Top Bottom