Neler Yeni

Yardım 4500-5500 TL MONİTÖR ÖNERİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Tarlan
Bütçe
5000
Arkadaşlar sa geçenlerdede daha düşük fiyatlı açmıştım. Fiyatlar arttı bütçemde bir tık arttı. İstediğim monitörün özellikleri; 144 Hz veya üstü bir yenileme hızı, IPS panel olması, ghosting ve ölü piksel olmaması. Monitörün aşağı yukarı öne geri hareket etmesi, tam ters dik olmasına gerek yok ama öne arkaya sağa sola hareket etmesi lazım. Hem oyun oynayacağım hem de Photoshop yapacağım sorunu olmayan güzel monitörler atmanız. Kaç gündür arıyorum bulamadım.Fiyat performans iyi bir ürün arıyorum.

Lordeomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet ALTUNKUŞ
ASUS 24" TUF GAMİNG VG249QL3A modelini öneririm fakat sistemin uygunsa bu bütçelere çıkmışken biraz daha zorlayıp 2k monitör tercih etmen daha sağlıklı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Tarlan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O
ASUS 24" TUF GAMİNG VG249QL3A modelini öneririm fakat sistemin uygunsa bu bütçelere çıkmışken biraz daha zorlayıp 2k monitör tercih etmen daha sağlıklı olur.
Biraz zor kanka ama başka önerebilceğin varsa beklerim sen ginede at birşeyler çeşitlilik lazım

Lordeomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet ALTUNKUŞ
Herkesin mutabık olduğu belli başlı modeller var. Örneğin lenovo r25i-30 gibi. Eğer bütçe sıkıntın varsa burda da görev sana düşüyor indirim kovalayıp 4.500 civarına alabilirsin mesela ama gidip 6k vermek 1080p monitöre bence gereksiz. Asus'un yine 144hz-165hz monitörleri zaman zaman indirime giriyor 4000-TL civarına. Acelen yoksa formu sürekli takip et bir indirim yakalarsın.

Top Bottom