Buna baktımda pek anlamadığım bir konu var mesela asus 1660 super 5500 fln bu markanın 1 k daha ucuz nedenGainward GTX 1660 Super Ghost NE6166S018J9-1160X-1 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gainward GTX 1660 Super Ghost NE6166S018J9-1160X-1 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gainward GTX 1660 Super Ghost NE6166S018J9-1160X-1 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Buna baktımda pek anlamadığım bir konu var mesela asus 1660 super 5500 fln bu markanın 1 k daha ucuz neden
Soğutma, VRM, power limit ve frekansları değişir. Frekansları isterseniz elinizle OC versiyonlara eşitleyebilirsiniz ve soğutmayıda iyi bir kasayla halledebilirsiniz ancak VRM'leri değiştiremezsiniz.asusun soğutma bloğu olarak daha iyi ve marka olduğu için daha pahalı olduğunu düşünüyorum bide
Vrm olayını pek bilmiyorum 500 daha ekleyip palit alsam daha mantıklı olurmuSoğutma, VRM, power limit ve frekansları değişir. Frekansları isterseniz elinizle OC versiyonlara eşitleyebilirsiniz ve soğutmayıda iyi bir kasayla halledebilirsiniz ancak VRM'leri değiştiremezsiniz.
VRM yalnızca overclock yapmak istediğinizde daha çok voltaj vermenize yardımcı olur, büyük ihtimalle overclock yapmayacağınızı tahmin ediyorum dolayısıyla sizin için fark etmez. Markadan çok modele bakmalısınız, modellerini yazarsanız ona göre elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca İstanbul veya Ankara gibi büyük şehirlerde yaşıyorsanız 2. el elden çok daha iyi kartlar alabilirsiniz bu bütçede, ben şu anda 2. el kartların daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.Vrm olayını pek bilmiyorum 500 daha ekleyip palit alsam daha mantıklı olurmu
2. El ekran kartlarına çok yönelemiyorum malesef bir sorun çıkarsa ailemle aram pek iyi olmaz gainward markası garanti konusunda fln güvenilirse bu markayı almak isterim marka hakkında biliginiz varmı 1660 super haricinde bu fiyata farklı bir ekran kartı yok gibi zatenVRM yalnızca overclock yapmak istediğinizde daha çok voltaj vermenize yardımcı olur, büyük ihtimalle overclock yapmayacağınızı tahmin ediyorum dolayısıyla sizin için fark etmez. Markadan çok modele bakmalısınız, modellerini yazarsanız ona göre elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca İstanbul veya Ankara gibi büyük şehirlerde yaşıyorsanız 2. el elden çok daha iyi kartlar alabilirsiniz bu bütçede, ben şu anda 2. el kartların daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
Galax tercih edeceğim galiba teşekkür ederim yardımların için bu saatte yardımcı oldunGalax Gainward'a oranla daha çok tercih edilen bir marka, Gainward'ın pek pazar payı yok ancak garanti konusunda bir bilgim yok. Palit biraz daha yüksek frekanslara sahip ancak soğutma olarak Galax ile Palit az çok aynı klasmanda kartlardır ikisini de tercih edebilirsiniz.
İyi günlerde kullanman dileğiyle. Ek bir bilgi olarak ekran kartı modellerini karşılaştırırken çok ince detaylı olmasa da az çok karşılaştırabilmen için Techpowerup üzerinden bakabilirsin. Neredeyse tüm marka ve modellerin iç, dış yapısı ve frekans bilgileri bulunmakta. İyi geceler.Galax tercih edeceğim galiba teşekkür ederim yardımların için bu saatte yardımcı oldun