Neler Yeni

4500 ekran kartı önerisi

Krasssen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emirhan
3600 e rx 6500 xt almıştım wattman hatasından iade ettim 4500 tl ye ekran kartı lazım amd olmazsa güzel olur önerilerinizi bekliyorum işlemci olarak i3 10100f var

Jpester

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Emirhan Soyupek

Krasssen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna baktımda pek anlamadığım bir konu var mesela asus 1660 super 5500 fln bu markanın 1 k daha ucuz neden

Jpester

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Emirhan Soyupek
asusun soğutma bloğu olarak daha iyi ve marka olduğu için daha pahalı olduğunu düşünüyorum bide

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Buna baktımda pek anlamadığım bir konu var mesela asus 1660 super 5500 fln bu markanın 1 k daha ucuz neden
asusun soğutma bloğu olarak daha iyi ve marka olduğu için daha pahalı olduğunu düşünüyorum bide
Soğutma, VRM, power limit ve frekansları değişir. Frekansları isterseniz elinizle OC versiyonlara eşitleyebilirsiniz ve soğutmayıda iyi bir kasayla halledebilirsiniz ancak VRM'leri değiştiremezsiniz.

Krasssen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emirhan
Soğutma, VRM, power limit ve frekansları değişir. Frekansları isterseniz elinizle OC versiyonlara eşitleyebilirsiniz ve soğutmayıda iyi bir kasayla halledebilirsiniz ancak VRM'leri değiştiremezsiniz.
Vrm olayını pek bilmiyorum 500 daha ekleyip palit alsam daha mantıklı olurmu

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Vrm olayını pek bilmiyorum 500 daha ekleyip palit alsam daha mantıklı olurmu
VRM yalnızca overclock yapmak istediğinizde daha çok voltaj vermenize yardımcı olur, büyük ihtimalle overclock yapmayacağınızı tahmin ediyorum dolayısıyla sizin için fark etmez. Markadan çok modele bakmalısınız, modellerini yazarsanız ona göre elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca İstanbul veya Ankara gibi büyük şehirlerde yaşıyorsanız 2. el elden çok daha iyi kartlar alabilirsiniz bu bütçede, ben şu anda 2. el kartların daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Krasssen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emirhan
VRM yalnızca overclock yapmak istediğinizde daha çok voltaj vermenize yardımcı olur, büyük ihtimalle overclock yapmayacağınızı tahmin ediyorum dolayısıyla sizin için fark etmez. Markadan çok modele bakmalısınız, modellerini yazarsanız ona göre elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca İstanbul veya Ankara gibi büyük şehirlerde yaşıyorsanız 2. el elden çok daha iyi kartlar alabilirsiniz bu bütçede, ben şu anda 2. el kartların daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
2. El ekran kartlarına çok yönelemiyorum malesef bir sorun çıkarsa ailemle aram pek iyi olmaz gainward markası garanti konusunda fln güvenilirse bu markayı almak isterim marka hakkında biliginiz varmı 1660 super haricinde bu fiyata farklı bir ekran kartı yok gibi zaten

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Galax Gainward'a oranla daha çok tercih edilen bir marka, Gainward'ın pek pazar payı yok ancak garanti konusunda bir bilgim yok. Palit biraz daha yüksek frekanslara sahip ancak soğutma olarak Galax ile Palit az çok aynı klasmanda kartlardır ikisini de tercih edebilirsiniz.

Krasssen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emirhan
Galax Gainward'a oranla daha çok tercih edilen bir marka, Gainward'ın pek pazar payı yok ancak garanti konusunda bir bilgim yok. Palit biraz daha yüksek frekanslara sahip ancak soğutma olarak Galax ile Palit az çok aynı klasmanda kartlardır ikisini de tercih edebilirsiniz.
Galax tercih edeceğim galiba teşekkür ederim yardımların için bu saatte yardımcı oldun

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Galax tercih edeceğim galiba teşekkür ederim yardımların için bu saatte yardımcı oldun
İyi günlerde kullanman dileğiyle. Ek bir bilgi olarak ekran kartı modellerini karşılaştırırken çok ince detaylı olmasa da az çok karşılaştırabilmen için Techpowerup üzerinden bakabilirsin. Neredeyse tüm marka ve modellerin iç, dış yapısı ve frekans bilgileri bulunmakta. İyi geceler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,133
Üyeler
161,663
Son üye
terminator333
Top Bottom