Neler Yeni

4500 TL bu PC kasası alınır mı?

neonox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yiğit Güney
Bu bilgisayarda oyun oynayamazsınız. İntel'in dahili grafik birimi olduğu işlemcilerde oyun performansı çok kötü. Ryzen olsaydı yine bir nebze ama İntel alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Bu bilgisayarda oyun oynayamazsınız. İntel'in dahili grafik birimi olduğu işlemcilerde oyun performansı çok kötü. Ryzen olsaydı yine bir nebze ama İntel alınmaz.
İçinde dahili grafik birimi yok HD 6xxx serisi ekran kartı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar sizce bu sistemi şimdilik alıp sonrasında ekran kartı,işlemci vs değiştirmek/upgrade üzere alıyım mı yoksa hiç almayayım mı ( oyun oynamak istiyorum ve şu an ekonomi belli)
Hocam bu fiyata rx570li bir sistem bile kurarsınız zorlarsanız. 2. el gerçekten muazzam sistemler kurulabiliyor uygun fiyatlara. Toplama sistemler çok kazık oluyor o yüzden tek tek alıp birine toplatmanız daha mantıklı. İsterseniz yardım ederim

neonox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yiğit Güney

Hocam bu fiyata rx570li bir sistem bile kurarsınız zorlarsanız. 2. el gerçekten muazzam sistemler kurulabiliyor uygun fiyatlara. Toplama sistemler çok kazık oluyor o yüzden tek tek alıp birine toplatmanız daha mantıklı. İsterseniz yardım ederim
İ5 3470'in içinde dahili bir grafik birimi var. Ve açıklamada yazmıyor HD V.s

Cüneytt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Cüneyt Kurtululuş

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaşlar sizce bu sistemi şimdilik alıp sonrasında ekran kartı,işlemci vs değiştirmek/upgrade üzere alıyım mı yoksa hiç almayayım mı ( oyun oynamak istiyorum ve şu an ekonomi belli)
bence alma para biriktir öyle ha belki kasa ssd ve hdd olmasından dolayı almak istemişsindir ama kasa+psu 2000tl ssd 5 850tl hdd 350tl ye bulursun üstüne 16g ram alır alamadığın tek parçalar ekran kartı işlemci ve anakart olur

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Değmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed
Herkeze teşekkürler bilgisayarı ssd ve hdd var diye bi nebze aliyım mı diye duşündüm demekki para biriktirmeye devam galiba 8-10 sene sonra bir bilgisayar alırım :)

Ya ekran kartı rx570 alsam işlemci sence ne almayım kasa vs.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Hemen bir sistem kuruyorum bir dakika

İşlemci: Ryzen 5 1400 1250 TL

Anakart:Asrock B450 350 TL

RAM:Gskill Ripjaws 8 GB DDR4 3000MHz 400 TL

Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX570 4 GB 1800 TL