Arkadaşlar sizce bu sistemi şimdilik alıp sonrasında ekran kartı,işlemci vs değiştirmek/upgrade üzere alıyım mı yoksa hiç almayayım mı ( oyun oynamak istiyorum ve şu an ekonomi belli)
Bu bilgisayarda oyun oynayamazsınız. İntel'in dahili grafik birimi olduğu işlemcilerde oyun performansı çok kötü. Ryzen olsaydı yine bir nebze ama İntel alınmaz.
Bu bilgisayarda oyun oynayamazsınız. İntel'in dahili grafik birimi olduğu işlemcilerde oyun performansı çok kötü. Ryzen olsaydı yine bir nebze ama İntel alınmaz.
Arkadaşlar sizce bu sistemi şimdilik alıp sonrasında ekran kartı,işlemci vs değiştirmek/upgrade üzere alıyım mı yoksa hiç almayayım mı ( oyun oynamak istiyorum ve şu an ekonomi belli)
Hocam bu fiyata rx570li bir sistem bile kurarsınız zorlarsanız. 2. el gerçekten muazzam sistemler kurulabiliyor uygun fiyatlara. Toplama sistemler çok kazık oluyor o yüzden tek tek alıp birine toplatmanız daha mantıklı. İsterseniz yardım ederim
İçinde dahili grafik birimi yok HD 6xxx serisi ekran kartı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu fiyata rx570li bir sistem bile kurarsınız zorlarsanız. 2. el gerçekten muazzam sistemler kurulabiliyor uygun fiyatlara. Toplama sistemler çok kazık oluyor o yüzden tek tek alıp birine toplatmanız daha mantıklı. İsterseniz yardım ederim
bence alma para biriktir öyle ha belki kasa ssd ve hdd olmasından dolayı almak istemişsindir ama kasa+psu 2000tl ssd 5 850tl hdd 350tl ye bulursun üstüne 16g ram alır alamadığın tek parçalar ekran kartı işlemci ve anakart olur
Herkeze teşekkürler bilgisayarı ssd ve hdd var diye bi nebze aliyım mı diye duşündüm demekki para biriktirmeye devam galiba 8-10 sene sonra bir bilgisayar alırım
İçinde dahili grafik birimi yok HD 6xxx serisi ekran kartı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
SAHİBİNDEN ÇOK TEMİZ RYZEN 5 1600AF - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
WESTERN DIGITAL 500 GB HDD MASAÜSTÜ - Harddisk (Dahili) ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da