Arkadaşlar param maks 5k kablosuz olucak Logitech almicak hs 80 e ve 80 max baktim hoşuma gitmedi indirimdeyken 4500 e artic 7p alicam çok acil cevaplarsanız sevinirim
kulak pediinin kumaşı çok güzel deri değil.4500 e artic 7pi bende aldım çok iyi kulaklık
Aga daha önce kullandım zaten kulaklığı iade ettim şimdi yeniden onu almayı planlıyorum4500 e artic 7pi bende aldım çok iyi kulaklık
Mesaj otomatik birleştirildi:
kulak pediinin kumaşı çok güzel deri değil.
Deri kulaklık almam🔥İndirim - HyperX Cloud III Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 3.889 TL!
Satıcı: Hepsiburada Peşin fiyatına 9 taksit. (KuveytTürk) https://app.hb.biz/femDn44uZEEwforum.donanimarsivi.com
Ne kadar garantiye nova 7 yollasakda nova 7 al derim sarı sitede hiç açılmamış cihazlar var.Aga daha önce kullandım zaten kulaklığı iade ettim şimdi yeniden onu almayı planlıyorum
Deri kulaklık almam
Nova 7 7000 basliyo ama wireless sahada pahalıNe kadar garantiye nova 7 yollasakda nova 7 al derim sarı sitede hiç açılmamış cihazlar var.
Cloud deri4500 e artic 7pi bende aldım çok iyi kulaklık
kulak pediinin kumaşı çok güzel deri değil.
neye hoşuna gitmedi kankam tam olarak ?Arkadaşlar param maks 5k kablosuz olucak Logitech almicak hs 80 e ve 80 max baktim hoşuma gitmedi indirimdeyken 4500 e artic 7p alicam çok acil cevaplarsanız sevinirim