Uzun süre kullanabileceğinim sağlam bşr monitör istiyorum 27 olursa iyi olur. Kaliteli bir paneli olsun da sorun yaşamıyım.
27 inçten vazgeçseniz olur mu? Bu fiyat bandında iyi 27 inç monitör yok.Uzun süre kullanabileceğinim sağlam bşr monitör istiyorum 27 olursa iyi olur. Kaliteli bir paneli olsun da sorun yaşamıyım.
Olursa iyi olur diye dedim ama 24 inç de kafi
Msi asus gigabyte dell aoc gibi markalar varmıRehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...www.technopat.net
KTC 20 yıldır panel üreten köklü bir marka. 4.799 TL'e satılan Gigabyte GS25F2 ile aynı paneli kullanıyor ve arka aydınlatması daha iyiMsi asus gigabyte dell aoc gibi markalar varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Msi asus gigabyte dell aoc gibi markalar varmı
Yok. Bu bütçede paneli iyi 27 inç monitör yok.Peki ktc nin 27 inçi varmı var sa ne kadar
Bir de son bir şey sorucam bende bu aoc 27g2sp monitörü var bu monitörün paneli de iyi değil demiştiniz baya sorun yaşıyorlarmış bende şuan bir sorun yok her şeyi tam, sonrasında bir şey olabiliyor mu yoksa baştan fabrika dan hatalımı çıkıyor bu panaller. İyiyse uğraşmak istemiyoru yeni bir monitörle. Biraz çok oldu bu konu ama cevaplarsanız sevinirim.Yok. Bu bütçede paneli iyi 27 inç monitör yok.