Neler Yeni

45000 TL sistem önerisi

swishhy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Swishhy
Bu sistemdeki ekran kartı güncel olarak +700 TL fark yerine +30 TL farkla INNO3D yapılabiliyor. Bu sebeple tekrar sormak istedim. Görseldeki gibi özelleştirip almayı planlıyorum. Fakat beklemeli miyim hâlâ karar veremedim. F/P sistemleri beklemek mi yoksa şu an bu sistemi almak mı?
Not: Soğutucuyu sonra alacağım.
Toplama sistem öneriniz varsa ona da açığım.

Ekler

• Screenshot_20241021-222410_Chrome.jpg
    Screenshot_20241021-222410_Chrome.jpg
    311.3 KB · Hit: 30

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Emirhan
Bu sistemdeki ekran kartı güncel olarak +700 TL fark yerine +30 TL farkla INNO3D yapılabiliyor. Bu sebeple tekrar sormak istedim. Görseldeki gibi özelleştirip almayı planlıyorum. Fakat beklemeli miyim hâlâ karar veremedim. F/P sistemleri beklemek mi yoksa şu an bu sistemi almak mı?
Anakart olarak attığın sistemde ki B650MP E Pro daha iyidir hocam ama a620m k da 7500f'i besleyebiliyor her hangi bir sorun olmaz o açıdan PSU olarakta 650 watt rahatlıkla yeter gold ekstra olarak illa 750 watt der isen seçebilirsin ama 650 watt'da kafi yani

Bu sistemi önerme sebebim de daha ucuza alabiliyorsun attığına soğutucu eklesen aşıyor 45k'yı

1729540047353.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ram olarakta attığın daha iyi ama aradaki fiyat farkı önemli olan işte hocam bütçe meselesi daha kaliteli şeyler almak biraz da

swishhy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Swishhy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart olarak attığın sistemde ki B650MP E Pro daha iyidir hocam ama a620m k da 7500f'i besleyebiliyor her hangi bir sorun olmaz o açıdan PSU olarakta 650 watt rahatlıkla yeter gold ekstra olarak illa 750 watt der isen seçebilirsin ama 650 watt'da kafi yani

Bu sistemi önerme sebebim de daha ucuza alabiliyorsun attığına soğutucu eklesen aşıyor 45k'yı

Alıntıyı görüntüle

Ram olarakta attığın daha iyi ama aradaki fiyat farkı önemli olan işte hocam bütçe meselesi daha kaliteli şeyler almak biraz da
A Serisi anakart düşünmüyorum hocam. Bu bütçede A serisi anakart olmamalı bence.

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Emirhan
A Serisi anakart düşünmüyorum hocam. Bu bütçede A serisi anakart olmamalı bence.
B650M K yaparsın hocam o zaman ama 700 tl fazlalık çıkıyor yani sorun olmayacak ise B650M k yap al geç derim attığın sistemden yine daha ucuz olacak ve B650M K daha iyidir biostar B650MP E Pro dan

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen
soğutucu olarak peerles assasin ekle arkadaşın attığından iyi

B650M K yaparsın hocam o zaman ama 700 tl fazlalık çıkıyor yani sorun olmayacak ise B650M k yap al geç derim attığın sistemden yine daha ucuz olacak ve B650M K daha iyidir biostar B650MP E Pro dan

B650m k yap senin attığın sistemle aynı paraya geliyor. B650m k daha iyi biostardan mesela b650m k 11 faz iken biostar b650mp e 9 faz. Tek fark b650m k 2 ram slotu iken b650mp e 4 ram slotu oda bı işe yaramaz çünkü 4 ram slotunu birden kullanırsan MHz düşer stabil çalışmaz, birçok sorunla karşılaşırsın. İnventustaki sistem daha iyi ayrıca peşin fiyatına taksit imkanı var görmediysen, inventus da bayağı köklü firmadır.

soğutucu olarak peerles assasin ekle arkadaşın attığından iyi

Epeyden anakart karşılaştırmak. Lolll.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen
B650m k yap senin attığın sistemle aynı paraya geliyor. B650m k daha iyi biostardan mesela b650m k 11 faz iken biostar b650mp e 9 faz. Tek fark b650m k 2 ram slotu iken b650mp e 4 ram slotu oda bı işe yaramaz çünkü 4 ram slotunu birden kullanırsan MHz düşer stabil çalışmaz, birçok sorunla karşılaşırsın.

epeyden anakrt karşılaştırdığım yok ankartın özelliklerine bakıyorsun zaten epeydeki puanlar doğru olmuyor çünkü bilinmeyenler oluyor 4 ram slotlu bir anakrt almak bana göre daha mantıklı

B650m k yap senin attığın sistemle aynı paraya geliyor. B650m k daha iyi biostardan mesela b650m k 11 faz iken biostar b650mp e 9 faz. Tek fark b650m k 2 ram slotu iken b650mp e 4 ram slotu oda bı işe yaramaz çünkü 4 ram slotunu birden kullanırsan MHz düşer stabil çalışmaz, birçok sorunla karşılaşırsın. İnventustaki sistem daha iyi ayrıca peşin fiyatına taksit imkanı var görmediysen, inventus da bayağı köklü firmadır.

üzerine arkadaşın attığı sistemde ram mhz i ve clsi daha fazla üzerine attığı sistemde 650wat psu var evet yeterli asma dah aiyisi alınacakkan aynı fiyata neden olmasın?

epeyden anakrt karşılaştırdığım yok ankartın özelliklerine bakıyorsun zaten epeydeki puanlar doğru olmuyor çünkü bilinmeyenler oluyor 4 ram slotlu bir anakrt almak bana göre daha mantıklı

üzerine arkadaşın attığı sistemde ram mhz i ve clsi daha fazla üzerine attığı sistemde 650wat psu var evet yeterli asma dah aiyisi alınacakkan aynı fiyata neden olmasın?
Pek bilgin olduğunu düşünmüyorum. Epeyden anakart karşılaştırıp epeydeki göz kararı sonuca göre bu sistem daha iyi diyorsun
Ram mhzsi ve CLSİ daha YÜKSEK dediğinde patladım. Cl sinin yani tepkime süresinin daha yüksek olması eksi bişey :D (kime ne dedin pek anlayamadım, diksiyon dersi almanı öneririm 2 kere aynı cümleyi kurmuşsun) Ayrıca lexar Ares ramın pmicinde thermal pad yok. Psu olarak 650w psu fazlasıyla yeterli. İşlemci 65w ekran kartı 220w zaten. Bide 4 ram slotunun tek etkisi ramı 2-4 slotuna takarsan performansa ufak bi etkisi oluyor ki 11 fazlı b650m k varken 9 fazlı biostar b650mp e ye geçmenin mantığı yok. İnventusa gelecek olursak peşin fiyatına taksit imkanı var ve güvenilir.

Son düzenleme:

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen
Pek bilgin olduğunu düşünmüyorum. Epeyden anakart karşılaştırıp epeydeki göz kararı sonuca göre bu sistem daha iyi diyorsun ayrıca ram mhzsi ve CLSİ daha YÜKSEK dediğinde patladım.. Cl sinin yani tepkime süresinin daha yüksek olması eksi bişey :D. Ayrıca lexar Ares ramın pmicinde thermal pad yok, 650w psu fazlasıyla yeterli. İşlemci 65w ekran kartı 220w. Bide 4 ram slotunun tek etkisi ramı 2-4 slotuna takarsan performansa ufak bi etkisi oluyor ki 11 fazlı b650m k varken 9 fazlı biostar b650mp e ye geçmenin mantığı yok. Bide inventusta peşin fiyatına taksit imkanı var ve güvenilir.
öncelikle zaten ram clsi daha fazla yazmam zaten eksi bir argüman sadece mhzi daha az yazmam gerekiyordu orda hata yapmışım. 650wat psuya yeterli demişim zaten sadece aynı fiyata 750wat ve gold sertifikalı bir psu almak varken neden onu alsın dedim dediğim gibi epeyden karşılaştırma yapmadım ordada yazmışım pyanların önemsiz olduğunu anlatmak istediği 4 ram slotunun olması he bide taksit imkanı var ama konuda taksitle alıcam yazmamış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,787
Üyeler
161,345
Son üye
TEUFELS
Top Bottom